Рука Москви у центрі України

Час людожерів

19/03/2024 AA 0

 У минулому столітті побачила світ серія книг британського історика Еріка Гобсбаума: «Епоха революцій», «Епоха капіталу», «Епоха імперій». Це глибокі синтези з оригінальними рефлексіями на події […]

Хто з депутатів міськради Кропивницького проти будівництва Української православної церкви Київського патріархату?
 Хто з депутатів міськради Кропивницького проти будівництва Української православної церкви Київського патріархату?

20-го лютого на сесії міської ради Кропивницького розглядали питання стосовно надання Релігійній організації «Релігійна громада Апостола Якова, брата Господнього Української Православної Церкви Київського Патріархату м. Кропивницький» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у сквері «Слави»

Мова йшлася про ділянку площею 1,5 га, яка мала бути надана під будівництво храму  поруч з дендропарком.

«Я вважаю, що у нас в місті достатня кількість церков, щоб виділяти  ще землю під ці церкви», – говорить «радикал» Михайло Демченко. І хто до цього дня міг здогадуватися, що Михайло Демченко “рука Москви” у Кропивницькому? Нині все сплило на поверхню!!!

«Згоден, у нашому місті вистачає московських церков. А от української церкви, храмів – у Кропивницькому лише два. Тому я прошу присутніх депутатів підтримати цей проект рішення», – додає депутат від фракції ВО «Свобода» Сергій Капітонов.

Не зважаючи на те, що цей проект рішення було підтримано на профільній «земельній» комісії, депутати більшістю голосів не підтримали.

Списки хто неголосував або проти церкви УПЦ КП буде опилюднено. А чому за московські церкви голосують одні й ті ж хто проти української церкви, та чи немає в цьому явного прояву “СЕПАРАТИЗМУ в бік Московії”? Нікчемний обрали кропівничани депутатський корпус, промосковський, жадібний до грошей, землі та інших преференцій- говорять присутні на сесії прості кропивничани.

MIXADV

цікаве