Film.ua здійснив прорив

«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України

28/03/2024 AA 0

Про це йдеться у статті видання novayagazeta.eu. “… Багато разів я тоді намагалася, використовуючи всі службові та особисті зв’язки, написати про українських енергетиків, які під обстрілом […]

“Троєщинський голівуд”- саме так у народі прозвали кіностудію Film.ua.

FILM.UA Production — виробнича компанія, що випускає телевізійні фільми і серіали. Продакшн-бібліотека кінокомпанії налічує більше 600 годин телепродукту. Телекомпанія подарувала нам такі проекти, як:  «Мій принц»,  «Повернути Віру»,  «Вихід», «Тяжіння» та інші.

Студія має 5 павільйонів для зйомок: два по 900 м², два по 800 м² і невеликий павільйон на 200 м².  У павільйонах кіностудії знімалися такі великі телевізійні шоу як перша Фабрика зірок (2007, українська версія, «Новий канал»), Битва екстрасенсів (2007—2008, українська версія, СТБ), “Велика різниця (2009, ТК «ICTV») тощо.

Film.ua  здійснив прорив у сфері Українського анімаційного виробництва.

Група студентів з Університету “Україна” дуже вдячна за надану їм можливість відвідати таке визначне місце. Павільйони вразили своїми розмірами, а процес виробництва і створення фільмів наділили студентів масою вражень.

Першокурсникам дозволили побувати на місці зйомок багатьох фільмів, в режимі живого часу побачити та почути процес озвучування  фільмів, «доторкнутися» до того світу, що раніше був лише на моніторах телевізорів.

Студенти дуже задоволені,  і вдячні керівництву кіностудії,за надану можливість, особливу подяку виносимо екскурсоводу Мартин Вікторії, за чудово проведену екскурсію.

Наприкінці нам вручили подарунки від студії, чудові примірники книг, за мотивами яких були створені фільми, це стало приємним сюрпризом для нас.

Film.ua  дав змогу відмінно провести час, тому на такій екскурсії повинен побувати кожен.

Якщо ви досі думаєте, що екскурсії це нудно проведений час – просто побувайте на Film.ua.

Юрій Вовкотруб, студент Університету “Україна”

MIXADV

цікаве