Ми повернемо окуповані Донбас, Крим і Кубань – Ярош

Пазурі Кремля в наукових колах заходу: як західні університети стали цінним джерелом розвідданих для рашистів

29/03/2024 AA 0

У середині січня естонські служби безпеки затримали В’ячеслава Морозова, професора міжнародної політичної теорії в Тартуському університеті, що в Естонії. Це один з найстаріших вишів країн […]

Ярош хоче повернути “окуповані Московією” Донбас, Крим, Кубань і “інші українські етнічні землі”. Сепаратисти блокують рух місії ОБСЄ – Штаб У зоні АТО три обстрілу, один поранений За рік на Донбасі знешкодили 360 тис. Хв Народний депутат і екс-лідер Правого сектора Дмитро Ярош висловив упевненість, що всупереч всім проблемам українцям вдасться повернути окуповані території, до яких він зарахував Крим, Донбас і Кубань. Про це Ярош написав в своєму Facebook 7 січня.

Лідер націоналістів зазначив, що на сьогоднішній день українці живуть і ведуть боротьбу як “на своїй Богом даній землі”, так і за межами нашої країни. “Нас – українців – десятки мільйонів по всій земній кулі. За часів тотальної глобалізації це дуже важливо “, – зазначив він. Він подякував усім братів і сестер, який які щиро підтримують “нашу священну боротьбу за Державу і українське Право”.

“Ми – українці – обов’язково повернемо окуповані Московією Донбас, Крим, Кубань та інші українські етнічні землі. Ми – обов’язково переможемо в початкової війні Добра і зла “, – підсумував народний депутат. Він упевнений, що український народ непереможний. Відзначимо, що Ярош не вперше говорить про “звільнення” Кубані. Раніше він заявляв , що Бєлгородщини, Воронежчина – теж етнічно українські, хоча “багато стали яничарами”.

Больше читайте тут: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ru&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=ru&sp=nmt4&tl=uk&u=http://kontrakty.ua/article/111313&usg=ALkJrhhzU8geujcwbvql1T4UfffVOAFWEg

MIXADV

цікаве