“Боєвиє котіки» Путінa

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

 

 

Рух  «За Єлісаветград», імя якого цього разу чомусь скромно забули згадати, але це не змінило ворожої антиукраїнської сутності  ще тої «громади міста», як вони її назвали  оголосив  у місті Кропивницькому «бойкот» новій назві міста. «Бой –кот», от вам і назва нового ідеологічного підрозділу Москви у боротьбі з Україною… Так  що виходить не більше, ні менше, а  як написала в соцмережі науковець Ольга Кирилюк : «Новини з минулого: «Жители Кировограда объявили бойкот новому названию города – Кропивницкий. Об этом заявил Артем Стрижаков».
Не знаю, про кого це, бо «житєлі Кіровограда» – нині така ж архаїка, як і «житєлі Комсомольска», як «піонери-комсомольці-жовтенята», «НЕП» і взагалі вся комуністична епоха разом узята… Бо нині є тільки «жителі Кропивницького»!
П.С. Для любителів усіляких там градів порада: вивчіть нове слово «”ретроград” – противник прогресу».

Весело написано, якби це не було сумним явищем.  По контрреволюційному-  «Покой  ім только снітся» …  А яка реакція  віднині вже  кропивничан? А просто така, як пише журналіст Дмитро Васильєв: «Ржу з тої купки екс-ригів, які сьогодні у Києві заявили, що містяни бойкотуватимуть назву Кропивницький!))) також вони заявили, що провели збори трудових колективів, на яких було принято таке рішення. Ага) провели збори овець Радія та Червоної зірки, от у це я повірю. Тим пофіг за що підставкою під прапор постояти, аби начальство було задоволено. Взагалі, ці “гучні” заяви дуже веселять))) схоже на конвульсії… Певно, завдання з Кремля по лісапєдграду не виконали, їх жучать, а вони метаються зі сторони в сторону).

А ще цікаві фоторепортажі розмітили з тих зборів в мережі ФБ. Варто порахувати точну кількість присутніх, але ї і… тридцять не набереться, але персоналії вражають. Звичайно хтось може там і випадково, бо прийшов «по нуждє»(фінансовій звичайно) до «громадського лідера», а тут  – бац і збори… Підсунули ще папірець для підпису, всі інші інвестиції лише пообіцяли!!!  То ж на сміх курям в мережі розмістили світлини присутніх та їх імена. Більше всього дивує присутність в цих «струнких лавах» , кого б ви думали… дружини онука Івана Тобілевича (Карпенко-Карого) друга і сподвижника Марка Лукича Кропивницького  Валентини Тобілевич! Дожилися!  От куди «пазури Москви» вже дотягнулися. І обрусєла тітка… Вона вже з лідером тітушек в одній упряжці тягне московську лямку. Інші особі зі зборів  поголовно екс-регіонали, екс-мери та різні  ідеологічні покручі з колишніх, які зухвало і проголосили себе громадою . Але як себе не називай, то після оголошення «бойкоту», ти все одно вже «бойовий котик Путіна», дехто наіть в очікуванні грошей і інвестицій, про що багато патякає наприклад пані Ліна  Мароко. Їй би в Африку з таким поганялом, а вона в Україні для Москви воду мутить,  розповідаючи  українцям московську версію їх же історії. Мабуть за рівнем дикунства вона Африці не товариш,  і не підходить зовсім, бо там люди розумніші і дуже не люблять коли їм нагадують про колоніальне минуле.

Виходить так, що славному українському місту Кропивницький це промосковське збіговище планує і далі не давати спокою. Все  починається, як на Донбасі з організації помутніння в головах. На часі вже їх якось втихомирювати чи кудись депортувати з валізами у рідні краї, навіть туди, де вже є готовий і справжній населений пункт Єлизаветград, до речі заснований переселенцями саме з Херсонської губернії. Як що серед них є навіть хохли українського походження, то треба пригадати, що при царях і совєтах за Уралом їм завжди влаштовували житло. Така вона вже справжня історія нашого народу.

А вже другого дня та самопроголошена громада влаштувало су перову прес-конференцію ображених в самому Києві. На більше розуму не вистачило. Треба якось галасувати та робити вигляд відробляння грошей. І що так до  самої низки «безглуздих самогубств»?

Далі з мережі отакий опус від «бойових котиків» Путіна.

Артем Стрижаков

13 ч ·

Все шаги, которые на Первых общегородских гражданских сборах представители громады Кировограда решили предпринять в связи с незаконным переименованием, были обнародованы вчера на пресс-конференции в Киеве. Мы будем добиваться отмены циничного решения Верховной Рады и объявляем гражданский бойкот названию Кропивницкий. Призываем громаду Кировограда игнорировать его в законном порядке и продолжать использовать название Кировоград.
На сборах представители общественности решили инициировать юридическую экспертизу решения Верховной Рады о переименовании Кировограда. Также намерены требовать от городского головы Андрея Райковича и депутатов горсовета срочного рассмотрения на сессии вопроса о недемократическом переименовании. Вместе с тем, направили обращения к народным депутатам с предложением присоединиться к гражданской инициативе, чтобы позицию кировоградцев услышали в столице.
Параллельно громада направит обращение президенту и премьер-министру с требованием учесть волю жителей Кировограда, предложив любой вид гражданского волеизъявления, чтобы дать возможность горожанам наконец реализовать свое конституционное право.

 

Що тут додати до цього “поносу мислі”… Звертає увагу неприхована російщина навіть у мові спілкування. А далі, як кажуть у наших селах – “дурні думкую багатіють!” А щоб багатіти вонм підробляють у москалів

“Боєвиє котіки» Путінa

Читать полностью: http://h.ua/story/430988/#ixzz4FbD8KtDC

 

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply