Юдаїзм, ксенофобія та витоки расизму

Цинічний бізнес екс-нардепа

28/03/2024 AA 0

Ми продовжуємо рубрику «зашквари наших народних обранців». Слідом за Сашком Горбуновим, ганебну традицію «корупційних звитяг» екс-нардепів Кіровоградщини продовжує Костянтин Яриніч. Але на відміну від Сашка, […]

Шановний читачу,статтю «Юдаїзм, ксенофобія та витоки расизму ти мав нагоду читати в друкованому варіанті «Клича нації», а також на цьому сайті, але дедалі частішає лемент з теренів «Білокамяної» про якісь міфічні прояви расизму і ксенофобії, а також неoнацизму серед українських націонал-патріотичних партій та серед українства в цілому.

Враховуючи вище сказане, вважаємо не зайвим нагадати деяким забудькам прізвища організаторів голодоморів в Україні на початку минулого століття, а особливо геноцид українського селянства шляхом голодомору в 1932-1933роках, що поставив українську націю на межу зникнення.

Відомо, що на початку формування комуністичної держави на терені суто Москвинської федерації уряд її очолювали виключно жиди (19 осіб із двадцяти) і один вірменин. Ленін і Джугашвілі були жидівськими напівкровками. В Україні добре відомі ті,. хто безпосередньо керував тим голодомором, а також ті «маршали» котрі забезпечували неможливість селянства покинути терени сіл, що були приречені на поголовне винищення. Нагадаємо лише деякі з них:

Каганович, Лейба Бронштейн (Троцький), Косіор, Якір, Постишев і чимало інших. особливим цинізмом виділявся серед них кіровоградський «народолюбець» Лейба Троцький, який на скарги селян що вони голодують відповів: «Я поверю в то что в Україне голод, когда українскіє матєрі будут єсть своїх дєтей, как єлі єврєйскіє матері своїх в Єгіптє..» До речі, в Єгипті міністр Фараона з продовольчих питань, жид Йосип,  якраз і влаштував був штучний голод, поховавши зерно до піраміди (перед біблійним  виходом жидів із Єгипетської «неволі», підчас котрої вони були вільною прислугою в багатих родинах; тікаючи жиди не забули прихопити з собою весь золотий і  срібний посуд господарів від яких організовано тікали).

Ввважаємо, що буде доречно пригадати деякі історичні трагічні  події не такого уже далекого минулого, щоби закрити брехливі писки нашим, «братам» за Хутором Михайлівським,власним покидькам, різним «блідим поганкам», котрі носять українскі прізвища та іншим любителям України з п’ятої колони, котрі люблять Україну географічно, але без нас, українців, на нашій Богом данній нам, рясно скропленій кровю борців за волю України. Їх лякає всіх поява новітньої в історії нашої Вітчизни форма визвольної війни, якою був Антибільшовицький Блок Націй під Проводом Степана Бандери і Романа Шухевича. Це була досі небачена боротьба за національну державу і за спідружність націократичних національних країн. Зрештою це був не бунт, а добре спланована і організована боротьба нації за Українську Україну. Не випадково її так високо оцінив Президент Франції де-Голь: «Якби я мав таку Армію, якою була УПА!..»

 ЮДАЇЗМ, КСЕНОФОБІЯ ТА ВИТОКИ РАСИЗМУ

Насамперед,  мусимо визнати те, що юдаїзм і християнство, своїм корінням сягають в глиб віків жидівського народу. Так зване “Святе письмо”, біблія, – це релігійні догми саме жидівської нації. Інші народи світу мали своє розуміння Бога і відповідно свого етнічного характеру наділяли Бога своїми звичками і уподобаннями. В часи, коли йшла жорстока боротьба між народами за кращі землі, кривава різанина, полювання на слабшого “звіра”, людину, як на товар тощо і відсутність правових норм, виживав сильніший і той, хто мав найкращу військову загарбницьку доктрину. Як стверджує Ірина Калинець (опираючись на історичні факти) в своїй монограмі “Гуни – нащадки десяти колін роду Ізраїлевого”, юдеї на початок нашої ери мали найдосконалішу військову доктрину, Старий Заповіт, або Тору, згідно якої жиди є “богообрана” нація. Згідно неї Єгова (жидівський Бог війни, в українців – Перун) започатковуючи рід людський визначив, що син Ноя, Сем, продовжить рід народу правлячого, другий син Ноя, Хам, започаткує рід рабів, котрі мають прислуговувати родові Сема. Чи може нормальна людина, яка не визнає жидівської релігії шанувати такий постулат? Звісно, що ні, бо, наприклад, китайцям байдуже і до юдаїзму, і до рабської релігії християнства. У китайців, взагалі, релігія – конфуціанство чи буддизм – це просто філософія, що визначає духовні і моральні критерії нації. Тож слово “семіт” не є національною ознакою, а це є чисто релігійний, фальшиво-притчевий, чисто єврейський термін, а відтак він не обов’язковий для націй та окремих осіб, які не визнають Тори в якості власної релігії. Нарешті, кожен громадянин України послуговується законом України “Про свободу совісті”, а також Конституцією, згідно яких релігія відлучена від управління державою. Тому ніхто не сміє нав’язувати нам, громадянам України, інші релігії, ніж ті, які кожна особистість, група людей чи нація в цілому, обрала собі добровільно, за особистим переконанням.

Минули віки. Світ у своєму розвитку крокує вперед, шукаючи розумних, добросусідських відносин всередині держав, а також з сусідніми державами. Національна держава є тим тягарем для народу, тою ношею, яку необхідно нести, щоби успішно, самодостатньо розвиватися і спільно захищати свої національні інтереси. Ми, патріоти українського народу, української раси (за висловом Івана Франка), любимо все рідне, українське, і щиро шануємо прагнення наших близьких і далеких сусідніх народів, в тім числі й жидів, мати свої національні держави, але не визнаємо їхньої релігійної міфології, і не визнаємо їхнього «семітства», тобто кастового верховенства над іншими народами. В тому й полягає наш «антисемітизм», бо чого не існує, проти цього не можна ні виступати, ні звинувачувати когось у антисемітизмі. Бог не творив несправедливого поділу на касти . Його творили самі жидівські рабини, як, до речі, й індуські жерці. В романі “Стовпотворіння” Павло Загребельний цитує уривок із жидівської притчі, що базується на ненависти жидів до більш цивілізованих і розвинених шумерів, вавилонян. До речі, так звані «Десять заповідей Божих» – це кодекс шумерських світських законів, обов’язкових до виконання.

Зневага до інших народів, як бачимо, закладена основоположниками юдаїзму, Ізекеїлом і Ездрою (збірне ім’я “Мойсея”, жили вони в різних століттях), ще в дохристиянські часи, але не вилучена з Тори й досі. З великою гордістю жиди описують те, як їхні царі винищували цілі народи вщент. Зрештою, земля ханаанців ними була очищена від корінного населення, а на їхньому місці постав Ізраїль. Щось подібне чинять ізраїльтяни і тепер з палестинцями.

Зневажаючи цілий світ, жиди болісно сприймають аналогічне ставлення інших народів до себе. Заклавши ненависть і зневагу до інших народів, свою зверхність над несемітами, свою “богообраність”  у Старий Заповіт, жиди вважають що всі народи це якась худоба, котра Богом створена бути жидівськими рабами. Опираючись на абсурдні релігійні притчі, на перелицьовану шумерську біблію, творці “Старого заповіту” наліпили до купи те, що ніяк купи не тримається. Бо як справедливо пише Ірина Калинець – у своїй монографії “Гуни – нащадки десяти колін роду Ізраїлевого”– не міг ситий хлібороб, Каїн, убити вічно голодного кочівника, Авеля. Абсурд? – Абсурд! Але досі, з боязні образити жидівську міфологію, навіть доктори наук соромляться чи не сміють тверезо оцінити всі оті біблійні нісенітниці, як от “відділення тьми від світла”, напередодні створення сонця і зірок тощо.

Дивно слухати про якусь міфічну “ксенофобію” в Україні від тих, хто влаштував геноцид проти українців на українській землі. Дико читати на телеканалах, які належать москвинам та жидам, в Україні таку рекламу: “Не допустимо відродження неонацизму, неофашизму і будь-яких проявів ксенофобії в Україні!” І одночасно показують юрбу сучасних жидівських лихварів, котрі “законно” нагребли мільярди поки українці мітингували,  що крокують до пам’ятника у Бабиному яру.

По-перше, там поховано замучених українців і інших меншин вдвічі більше ніж жидів такими ж “люблячими” нас українців фашистами-німцями, як і жиди. Одні й другі мріяли панувати над українцями, але напів-жид, Гітлер, випередив “чистокровок-жидів”, мабуть хотів зішкребти з себе коросту юдаїзму.

По-друге, хто це “не допустить”? Може ви, все ж таки, дозволите нам, українцям, розібратися самим хто тут нацист, чиї дії шкодять українській нації?  Хочете наводити лад? Воюєте проти нацистів? То їдьте на свою “обітовану землю”, в Ізраїль, і припиніть братовбивчу війну між семітами-палестинцями та семітами-жидами, – та ж згідно вашої притчі обидва “семітських народи” є панами над цілим світом.

Іван Франко, вітаючи наміри Герцля, що прагнув відродити єврейську державу, писав: “Лише нація, що має власну віру у власній державі, здатна зберегти свою ідентичність, відродити мову, та національну культуру”.  Вочевидь, щирий українець, Іван Франко, сподівався на те, що всі оті жидівські визискувачі, що морили ріпників у нафтових ямах (“Борислав сміється”, “Боа-констріктор” інші твори), дерли з русинів лихварські відсотки, споювали селян по шинках, заберуться до своєї держави геть з України та інших країн замешкання. Наївний Каменяр! – жидам потрібна була  держава в якості вулика, де можна заховати нечесно накопичені кошти. Та й у власній державі кого обдуриш, коли навколо тебе тобі подібні?

“І роздався зичний голос Ієшуя, і поскакали перелякані жиди завойовувати світ”, (“Мойсей”, Іван Франко). Читати варто, панове українці, “до титли і коми”, як учив великий Тарас, – християнська релігія і створена жидами як інструмент, військова доктрина, для завоювання світу. Згадаймо книгу Ірини Калинець “Гуни – нащадки..” – “Жиди мали найдосконалішу військову доктрину, Біблію… перед  колонами воїнів стояли бородаті рабини і під монотонний стукіт барабанів викрикували: Єгова не може більше терпіти наруги над його народом! Ви його караюча десниця. Ідіть на захід, там молочні ріки і медові береги, там найкращі пасовища для ваших табунів, там найвродливіші дівчата. Йдіть і візьміть – це все ваше, а хто не скоряється вбийте!” Дуже по-божому, по єврейсько-божому! – І перегукується з сьогоднішнім Фельдманівським: “Нє будєт ету землю (українську землю!) топтать нога українського націоналіста!” І ніякої тобі антиукраїнської “ксенофобії”, бо вона, ксенофобія, на думку тлустих єврейських “котів”, може бути лише від українців.

“В своїй хаті своя правда…” і віра в Бога має бути теж своя, бо читаємо в жидівській біблії – “І хай не буде в тебе чужих Богів!” Тобто хай не буде в тебе чужого розуміння Бога. Так за єврейською притчею мовив Єгова до “Мойсея”. Зрештою, не варто вважати вищий Космічний Розум, Бога, ні повним ідіотом, ні сестрою-жалібницею, ні поводирем для сліпців. Дві третини землян мають інакше, відмінне від християн, релігійне переконання і не прагнуть бути ні юдеями, ні християнами.

 

Іван Любас, Голова ВГО ТВУН

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply