Кропивницьких хабарниць відпускають під заставу майже вдесятеро більшу за останній хабар

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

У Кропивницькому обрали запобіжний захід начальнику управління доходів і зборів з фізичних осіб Оксані Реві, яку підозрюють у хабарництві.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі Ленінського районного суду Кропивницького.

20 вересня СБУ та військова прокуратура Південного регіону затримали на одержанні хабара у розмірі 80 тисяч гривень заступника начальника ГУ Державної фіскальної служби в області Олену Берестовенко та начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб Оксану Реву. Вони вимагали й отримали від місцевого підприємця 80 тисяч гривен. За цю суму посадовці обіцяли не показувати в акті податкової перевірки виявлені порушення законодавства та не нараховувати штрафні санкції.

Гроші передавали в одному з кафе на виїзді з Кропивницькому. Там хабарниць і взяли на гарячому.

«УЦ» уважно вивчила декларації обох затриманих. З’ясувалося, що Олена Берестовенко жила на свою зарплату, Оксана Рева, крім зарплати, отримала у 2016 році ще й страхові виплати та дохід від надання майна в оренду. Чиновниці також задекларували готівку, а Берестовенко вказала, що придбала у 2017 році за 180 000 гривень автомобіль Hyundai i30.

У родині Оксани Реви автомобілів – більше. Її чоловік – власник п’ятьох вантажівок, чотирьох напівпричепів та легковика Toyota Camry.

22 вересня Ленінський районний суд Кропивницького обрав запобіжний захід Олені Берестовенко – її відпустили під заставу у 128 тисяч гривень.

Оксані Реві також призначили заставу – 480 тисяч гривень. Якщо її не внесуть, підозрювана проведе два місяці у СІЗО.

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply