Квартиру Антіна Мухарського обшукали у рамках провадження поліції Кропивницького

«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України

28/03/2024 AA 0

Про це йдеться у статті видання novayagazeta.eu. “… Багато разів я тоді намагалася, використовуючи всі службові та особисті зв’язки, написати про українських енергетиків, які під обстрілом […]

Кропивницькі правоохоронці розслідують справу про збут наркотиків та психотропних речовин через інтернет.

a 3 696x392

Український шоумент, ведучий та музикант Антін Мухарський заявив у фейсбуці, що обшуки у його київській квартирі, яку він здає в оренду, відбулись 13 грудня.

Як повідомляє Управління комунікації Національної поліції України, обшуки не пов’язані із розслідуванням вбивства Павла Шеремета. Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

– Встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом «закладок». При цьому поліцейські з‘ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві, – йдеться в повідомлені.

Уточнюється, що на підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження (власником квартири є Антін Мухарський).

У результаті із помешкання вилучили комп‘ютерну техніку, сімкартки, банківські картки та телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності. Призначені експертизи.

Антін на цю заяву відреагував у фейсбуці:

Безымянный

Фото- today.ua

Докладніше в розділі Квартиру Антіна Мухарського обшукали у рамках провадження поліції Кропивницького — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кропивницький на сайті gre4ka.info

MIXADV

цікаве