Кропивницький: захід херсонських замість олександрійських

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Офіс Президента України погодив перших 8 кандидатів на посади голів райдержадміністрацій Кіровоградської області (Гайворонський р-н, Компаніївський р-н, Кропивницький р-н, Маловисківський р-н, Новомиргородський р-н, Новоукраїнський р-н, Олександрівський р-н, Онуфріївський р-н). Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь представникам ЗМІ під час брифінгу.
Наразі, відповідно до чинного законодавства, обласна державна адміністрація направили Кабінету Міністрів України документи про погодження восьми кандидатів на посади голів райдержадміністрацій.
Окрім цих претендентів, ще п’ять пройшли фінальну співбесіду з головою облдержадміністрації. Нині готують документи для подання на погодження їх кандидатур Офісом Президента.
“До кінця цього місяця ми маємо стовідсотково визначити кандидатів на посади голів РДА. А далі вже справа за Офісом Президента України щодо їх погодження. На скільки мені відомо, Президент має намір активізувати цю роботу, тому вже цього місяця буде багато призначень, сподіваюся, що і в нашій області також”, – зазначив Андрій Балонь.А півроку до цього голови РДА жили на валізах. Призвіща заново призначених гуляють лише і чутках. Область півроку чекала на нову владу. Нині розпочалася довгоочікувана ротація. На рівні області херсонські замінюють олександрійських… А на пам’яті донецькі попередники з мільйоном чорноборивців, запущенням пазурів у місцевий бізнес, байками про шкоду радону та тотальним занепадом територій з широким PR вдаваних успіхів.Перші два херсонських заступника голови ОДА вже на місці. Далі мабуть будуть ще… Свіжий погляд, в принципі,  дуже добре. Але чи будуть нові, бажано потужні “провідники на місцевості”?

MIXADV

цікаве