ХТО ЗА РОСІЮ, НЕХАЙ ЇДУТЬ З УКРАЇНИ, ‒ ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Президент України Володимир Зеленський порадив проросійськи налаштованим українцям покинути країну і переїхати в Росію.

«Висловлюється думка, що більшість людей (на Донбасі) хочуть жити в Росії. Це неправда. Я вірю і знаю, що є люди, які за Україну. Водночас є ті, хто не визначився. І нарешті, є ті, хто за Росію. Ті, хто за Росію, можуть виїхати, Росія зараз роздає нелегальні російські паспорти. Кожна людина має право вибирати, де вона хоче жити», – сказав глава держави в інтерв’ю Der Spiegel, передає НВ.

Зеленський назвав «неправильною» позицію українців, які отримали російський паспорт, живуть на території України і при цьому вважають її територією РФ.

«Це не працює», – зазначив президент.

Людей, які одночасно мають український та російський паспорти і отримують соціальну підтримку як в Україні, так і в Росії, він назвав такими, які «збилися зі шляху».

Водночас президент закликав боротися за проросійськи налаштованих громадян.

«У мене немає морального права говорити «Тьху». Ми повинні повернути цих людей, боротися за них. Але я б не став боротися за людей, які вважають себе тільки росіянами», – сказав Зеленський.

MIXADV

цікаве