Скоєно диверсія проти Зеленського: перші подробиці

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

6-й Президент Украины Владимир Зеленский

Проти Президента України Володимира Зеленського вчинили диверсію. Народ повинен звернути увагу Президента на те, що його навмисно знищують найближчі соратники.

Тільки за останній місяць рейтинг Володимира Зеленського звалився на 20%. Це настільки багато, що ви собі навіть не можете уявити. Експерти впевнені, що це результат диверсії проти Президента України Володимира Зеленського.

З такими темпами рейтинг Президента України Володимира Зеленського може наблизиться до статистичної похибки.

В чому справа?

Експерти впевнені, що Зеленського навмисно знищують його найближчі соратники. Зеленський вперто не хоче вірити, або не хоче бачити, що навколо нього зрадники і найголовніший зрадник працює на Порошенко це генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

Тільки за останні кілька днів країну потрясли відразу кілька кричущих новин, які обрушили рейтинг Президента мінімум на 10%.

Дружині Порошенко виділяють 500 мільйонів гривень на її фонд. 500 мільйонів гривень на фонд, що не існує в реальному житті …

Порошенко без будь-яких проблем за 2 місяці переоформив весь свій бізнес на сина і сторонніх людей.

Генеральний прокурор відмовляється підписувати подання на зняття депутатської недоторканності та арешт Порошенко, зливає йому матеріали справи і попереджає про дії прокурорів.

А сьогодні вишенька на торті! Знято все арешти з майна Порошенко …

Апеляційний суд за клопотанням Генеральної прокуратури зняв арешт з заводу Кузня на Рибальському. Саме через цей завод Порошенка і Свинарчук грабували армію! ДБР цілком і повністю довели провину Порошенко, однак в Генеральній прокуратурі закрили справу і допомогли Порошенко зняти арешт.

Це чистісінької води договірняк з Порошенком і навіть в партії Слуга народу депутати попереджають Президента, що з такими темпами через 3-4 місяці з партії вийдуть всі депутати.

Президент України обіцяв жорсткі посадки військових злочинців і мародерів. Обіцяв відновити справедливість, а його команда все робить навпаки. Вони допомагають олігарху Порошенко і навіть дитині очевидно, що вони працюють не на Зеленського, не на державу, а на злочинний воєнізований клан кривавого олігарха, який 5 років грабував і вбивав власний народ.

Олігарх Порошенко зміцнів, набрався сил, на 8 грудня планує черговий державний переворот . Його дружина отримує півмільярда гривень на свій фонд, а Зеленський наполегливо нічого не бачить. Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Можливо це допоможе звернути увагу Президента на те, що його цілеспрямовано знищують.

MIXADV

цікаве