Марчук – Штайнмайеру: Запитайте у розвідки про війну в Україні

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Марчук - Штайнмайеру: Запитайте у розвідки про війну в Україні - Фото

Український політик нагадав німецькому про те, коли пройшли перші вибори в ФРН після другої світової війни

Президенту Німеччини Франку-Вальтеру Штайнмайеру варто вимагати доповідь у зовнішньої розвідки країни про війну в Україні, щоб зрозуміти, скільки часу буде потрібно на реалізацію його “формули”. Про це написав у Facebook колишній представник України в Тристоронній контактній групі, політик Євген Марчук .

Марчук нагадав Штайнмайеру, що перші вибори в ФРН відбулися тільки через чотири роки після закінчення Другої світової війни, і висловив упевненість в тому, що президент Німеччини знає, чому на їх підготовку треба було стільки часу.

“У зв’язку з цим у мене питання  досвідченому європейському політику пану Штайнмайеру – Ви дійсно призабули, що на початку необхідно було всеосяжне припинення вогню, глибока демілітаризація, демократизація суспільного життя, а тільки потім-потім істинно демократичні вибори? Я вже не кажу про Нюрнберзький (або тепер Гаазький) трибунал “, – написав Марчук.

Український політик порадив Штайнмайеру звернутися до зовнішньої розвідки Німеччини, щоб зрозуміти, що в Україні йде війна з Росією, яку РФ намагається представити як внутрішній конфлікт.

“Може керівники зовнішньої розвідки вашої країни, які знають реалії нашої п’ятирічної війни з Росією, підкажуть, що вам потрібно зробити з цієї вашої” формулою “, резюмував Марчук.

MIXADV

цікаве