“У мене вже алергія на слово “капітуляція”: Зеленський дав чітку відповідь щодо Донбасу

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Зеленський висловився щодо так званої “капітуляції України”

"У мене вже алергія на слово "капітуляція": Зеленський дав чітку відповідь щодо Донбасу

Володимир Зеленський, відвідав з візитом заходи на честь Дня захисника України в Одесі і заявив, що про капітуляцію України не може бути й мови.

“Повірте, я вже маю, дійсно, алергію на слово “капітуляція”, і хочу вкотре всіх запевнити: жодної здачі національних інтересів не буде! Це не про мене і це не про Україну”, – висловився Зеленський.

Володимир Зеленський в Одесі

Президент акцентував, що кожен свій день він всі сили віддає того, щоб відновити територіальну цілісність України і покласти кінець війни на Донбасі.

“Донбас – це Україна, і там повинен панувати мир”, – додав Зеленський.

Зеленський зазначив, що на підконтрольних територіях повинні повністю припинити вогонь, повернути Україні військовополонених, вивести за межі держави чужі війська і завоювати контроль над кордонами.

Володимир Зеленський в Одесі

“Місцеві вибори там мають відбутися виключно за українським законодавством, під наглядом не кулеметів, а міжнародних спостерігачів”, – сказав Зеленський.

Зеленський також додав, що він пам’ятає про окупований Крим, та повернення території півострова, як висловився Зеленський, “стане нашим наступним викликом”.

За словами Зеленського, припинити в країні війну і вигнати з неї агресора допоможе згуртованість українців в ім’я єдиної мети – відновлення сильної і незалежної України.

MIXADV

цікаве