Пашинський намагався порізати собі вени: що відбувається?

Пашинский

Сьогодні вночі підозрюваний Сергій Пашинський намагався порізати собі вени.

Про це повідомляє Час з посиланням на власні джерела.

«Підозрюваний взяти під цілодобове відеоспостереження. Сьогодні вночі він намагався розкритися, щоб його перевели з СІЗО до медичної установи. Він поміщений в поодинці, оскільки інші підозрюваний вкрай негативно ставляться до нього »- каже наш інформатор.

Нагадаємо, Пашинський узятий під варту на 2 місяці за стрілянину по людині. Це дасть слідчим можливість по крупицях відновити справу про снайперської стрілянини по людях у центрі Києва. Пашинського з перших днів після Майдану звинувачували в тому, що особисто він стояв за групою снайперів, яка розстрілювала і людей і правоохоронців.

Також слідчі перевірять причетність Пашинського до розкрадань в Укроборонпромі, де під керівництвом його сина зникли сотні мільйонів гривень.

Підозрюваному Сергію Пашинському загрожує довічне ув’язнення, або від 10 до 15 років у разі якщо він здасть інших співучасників цих кривавих злочинів проти України і українського народу.

Також повідомляється, що Генеральна прокуратура веде розслідування по 160 членам режиму Порошенко. Найближчим часом країна дізнається всю правду і про Майдан, і про здачу Криму, і про те як розпалювалася бійня на Донбасі.

 СЛАВА ІЛЛЄНКО

MIXADV

цікаве