Ректор НМАУ особисто представив презентаційний відео-фільм

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Ректор НМАУ особисто представив презентаційний відео-фільм про життя Музичної Академії. І це лише за рік роботи нової команди!

-Від щирого серця хочу привітати всіх студентів, викладачів, творчий колектив Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського та всіх освітян з Днем знань. Радісним та хвилюючим цей день був для наших талановитих першокурсників.

Сьогодні всі ми стоїмо на порозі великих змін у консерваторії. Ми офіційно запустили новий сайт Академії http://knmau.com.ua/ , в нашій консерваторії оновили Великий Зал, про нашу alma mater зняли новий яскравий ролик. – повідомив ректор Національної музичної академії  Максим Тимошенко.
Дорогі студенти, викладачі та творчий колектив Академії, дорогі освітяни, я бажаю всім вам завзяття і наснаги до нових творчих звершень та перемог! Ви – найкращі, консерваторія пишається вами!

Ректор особисто презентує яскравий відео-фільм про НМАУ.

Музична академія чекає нові таланти!

 

MIXADV

цікаве