«Слуга народу» у Кропивницькому гарантував депутатам в’язницю (ВІДЕО)

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

«Слуга народу» у Кропивницькому гарантував депутатам в’язницю (ВІДЕО)

Представник «Слуги народу» Олександр Дануца, який під час парламентських виборів переміг у Кропивницькому, прокоментував зрив сесії міськради обласного центру. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

За його словами, ігнорування сесії – це не просто саботаж, а зрив цілого ряду процесів, що відбуваються у місті.

Якщо ви не можете або не хочете працювати, то йдіть на вибори. І доводьте людям, що ви достойні, щоб вас знову обрали. І ви на вибори підете, але не всі. Тому що деякі з вас підуть в тюрму. Якщо ви думаєте, що знову зможете брати по 500 доларів за земельні ділянки та закривати кримінальні справи, то я скажу вам – ні. Не закриєте. Тому не всі підуть на вибори. Декому з вас будуть носити передачі, якщо є кому носити. Тому що сьогодні вам дали вказівку не приходити, а завтра про вас забудуть. І ви самі ходитимете по засіданням. Але вже судовим, – наголосив Олександр Дануца.

Він пояснив, чим викликаний демарш 24 депутатів. За його словами, на одній шальці терезів – прибудинкові території на округах цих обранців, за ремонт яких вони беруть відкати підрядників. На іншій – Арка, яку потрібно добудувати до початку зими, на фінансування якої потрібно перерозподілити бюджетні кошти.

По темі: У Кропивницькому сесія міськради закінчилася, не встигнувши розпочатись (ФОТО)

І вони вважають, що в їх кишеню засунули руку. В їх кишеню! Тому вони на свято залишаться без відкату, – підкреслив представник «Слуги народу».

Він висловив переконання, що у четвер усі депутати будуть присутні на сесії, наголосивши, що заховатися за колегіальною відповідальністю міськради не вдасться жодному з них.

Медіа

MIXADV

цікаве