Кандидата в нардепи і очільника УЗЕ Кіровоградщини звинувачують у тиску на конкурентів

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 Олена Злобін, директорка ДП “Червоний землероб” і довірена особа кандидата в депутати від “Аграрної партії” по 100 округу Юрія Крутька, заявила про тиск на їх підприємство Управління по боротьбі з економічною злочинністю у Кіровоградській області. Його вона пов’язує з виборами.

66381950 2265403926905972 4922167967304646656 n

ЦВК зареєструвала клона Миколи Крутька: повного тезку кандидата з Чернігова. Зараз він знявся з реєстрації за власним бажанням.

27 червня на сайті «Українських національних новин» з’явилась інформація про те, що програму «двійника» програму двійника готували той самий користувач, що є автором програми кандидата в депутати по 100 округу ба Володимира Духна, який є очільником УЗЕ в області.

«Я зв’язалась з УНН. Вони мені повідомили, що мають підтвердження даної інформації. У зв’язку з цим 3 липня подала заяву про вчинення злочину Володимиром Духном передбаченого статтею 157 ККУ ( перешкоджання здійсненням виборчого права)», – каже Злобіна.

Вчора, 7 липня на поля підприємства приїхали три айвівки, з 10 особами.

«Троє з них були одягнені у поліцейську форму. Один із них показав своє посвідчення. Двоє із людей в штатському також показали свої посвідчення, проте не дали можливості їх зафіксувати. Решта посвідчення показувати відмовились. Вони приїхали безпосередньо на поле і намагались зупинити жнива. Вони блокували роботу комбайнів, пояснюючи це тим, що їм треба опитати комбайнерів. На мої питання, що є підставою для таких дій, слідчий сказав, що він мене просить, тому маю надати документи. На моє зауваження про те, що його прохання не підстава, інша особа, яка представилась працівником УЗЕ, повідомила, що на лінію «102» надійшла заява, що нібито з наших полів незаконно збирається врожай», – розповіла директорка.

 

 

Відео з Фейсбуку Злобіної

 

Так провели опитування працівників, а згодом вже в «контору» приїхав заступник керівника Бобринецького відділу поліції, який переглянув документи, взяв мої пояснення, а сьогодні надав офіційний запит.
«Після того, як ще на полі я зателефонувала журналістам, то більше нічого вони не робили. Робота була зупинена десь на 1,5 години», – каже керівниця.

За словами Злобіної представники УЗЕ, які базуються у Кропивницькому – за 70 км від села Чарівне, де розташовані поля, якимось чином прибули на місце подій на 40 хвилин раніше поліцейських із Бобринця, який розташований за 10 кілометрів.

Днями Злобіна планує подати заяву до поліції про використання адмінресурсу кандидатом через своїх підлеглих.

Нагадаємо, “Червоний землероб” вже потерпав від рейдерів. Детективи НАБУ встановили, що попереднє керівництво ДП, вступивши в змову, у 2015-2016 роках заволоділи врожаєм держпідприємства й у подальшому легалізували вкрадене.

У свою чергу це не перше звинувачення від громадськості, щодо діяльності Володимира Духна. Раніше про тиск УЗЕ заявляли депутати міськради від “Опозиційного блоку”.

“Гречці” не вдалось звязатись із Володимиром Духном. У свою чергу ми готові опублікувати його позицію щодо подібних заяв.

Докладніше в розділі Кандидата в нардепи і очільника УЗЕ Кіровоградщини звинувачують у тиску на конкурентів — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кропивницький на сайті gre4ka.info

MIXADV

цікаве