Ініціативи Кучми просто прокладають шлях до перемоги Росії над Україною – експерт

https://cdn25.img.ria.ru/images/sharing/article/1555312565.jpgДалі, за кремлівським сценарієм, йдуть амністія, автономія, переформатування незаконних збройних формувань в «народну міліцію», вибори, відновлення економічних зв’язків, відновлення регіону і т.п.

«Ініціативи» на кшталт «зняти блокаду з ОРДЛО», «пустити воду в Крим», які обгрунтовуються гуманітарними мотивами, насправді є установкою для інформаційного перепрограмування на мирний алгоритм недостатньо обізнаного керівництва держави-мішені.

Про це в своїй статті для «Дзеркала тижня» пише Михайло Гончар, президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ».

Один з колишніх начальників Генштабу ВС РФ (країна-агресор – відповідно до Закону України від 20.02.18) генерал армії Юрій Балуєвський зазначає, що перемога над противником в інформаційній війні може бути набагато важливіше, ніж перемога в класичному військовому протистоянні, оскільки вона безкровна, а ефект вражаючий – знекровлює і паралізує всі органи влади держави-противника.

Це саме те, що і потрібно Кремлю для його перемоги, – повна дисфункція української держави.

За словами автора статті, «Просто припинити стріляти» – ініціатива, яка прокладає прямий шлях до перемоги Росії над Україною, оскільки далі, за кремлівським сценарієм, йдуть амністія, автономія, переформатування незаконних збройних формувань в «народну міліцію», вибори, відновлення економічних зв’язків , відновлення регіону і т.п.

«Вчорашні бойовики отримують мандати депутатів Верховної Ради і разом з п’ятою колоною, парламентським« болотом »і проросійським лобі здійснюють тут вже не просто геополітичний розворот України в бік позаблоковості (це вже було при Януковичі), а фактично вбивство української державності. З її тіла з’явиться, як в «Чужому», монстр УРСР 2.0 “, – відзначає експерт.

«Так що новій владі потрібно позбутися ілюзій щодо Росії. Росія Путіна живе і після Путіна буде жити війною. Ворога треба знати і вивчати. Потрібно згадати, що Давид переміг Голіафа, а не здався йому. Не слід наступати на миротворчі граблі попередника », – резюмував Михайло Гончар.

Вашого слугу теж вкрай обурили ті зрадницькі ініціативи Кучми, якого президент повернув представником України на Мінські переговори:

– Це зрада! Кучма пропонує відновити торгівлю на крові з ЛДНР

 Кучма жене ганебну туфту для відмазки відновлення торгівлі на крові з ЛДНР

При цьому сам Володимир Зеленський ніяк не відреагував на ті заяви Кучми, і лише прес-секретар президента Мендель зробила невдалу спробу «відмазати» того:

– Питання зняття блокади підняли Росія і ватажки терористів, а не Кучма – прес-секретар Зеленського

загрузка …

Замість того, щоб відразу усунути Кучму і вибачитися за призначення цього ідіота, корупціонера і вбивці …

MIXADV

цікаве