РОСІЙСЬКИЙ АКТОР ПАШИНІН ВОЮЄ ПРОТИ РФ НА ДОНБАСІ І ЖАЛКУЄ ТІЛЬКИ ПРО ВТРАЧЕНЕ КОХАННЯ

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Переконлива акторська гра в “Грозових воротах” досі скеровує свідомість росіян у потрібне Кремлю русло.

Герой культового серіалу “Грозові ворота” Анатолій Пашинін уже більше місяця воює у восьмому батальйоні “Української добровольчої армії”.

Його кінообрази героїчних російських військових стали зброєю в руках кремлівської пропаганди, але тепер він сам узяв до рук зброю, щоби захистити від ворогів рідну Україну. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

У кишені свого плямистого однострою він носить вицвілий паспорт із двоголовим орлом, але його коріння і його родина – в Україні. Уже боєць батальйону “Аратта” встиг провести в російських окопах чимало днів. Щоправда, дні були знімальні, а окопи кіношні. Чотири роки тому російський актор Анатолій Пашинін, зірка серіалу “Грозові ворота”, і гадки не мав, що повернеться захищати землю предків, де і окопи, і кулі, і смерть геть не кіношні.

Російське телебачення кілька разів на рік крутить “Грозові ворота”. Головний герой, старший лейтенант Доронін, взірець російського офіцера, переконував мільйони росіян, що помирати за Кремль – це почесно та красиво. Після Євромайдану кумир російського глядача залишив в Москві престижну роботу, квартиру в центрі, впливових друзів та богемне життя і повернувся до України.

Читайте також:

Російський актор Пашинін вибачився перед українцями і розповів, як ненавидить Путіна
Російський актор Пашинін вибачився перед українцями і розповів, як ненавидить Путіна

Анатолій Пашинін: “Спочатку грошима допомогав, а потім, коли гроші закінчились, чим ще можна допомогти? Грошей немає і заробити ніде. Тільки прийти покопати, постріляти і “на очах” постояти”.

Саме так Анатолій Пашинін став бійцем “Української Добровольчої Армії”. “Ось це статусність (показує жетон). Восьмий окремий батальйон “Аратта”. Це статус. Його за машину не купиш”, – говорить колишній актор.

Та, мабуть, є й ще одна причина, чому кумир російської офіцерської касти воює проти російських найманців – сімейна. Пашинін: “Позивний “Дублер”. Я, до речі, взяв у брата. Він теж воював під позивним “Дублер”. І оскільки в нас однаковий набір хромосом, я подумав, що і позивний йго мені теж пасуватиме”.

Старший брат актора, Костянтин – офіцер Збройних Сил України. Він воював під Донецьким аеропортом у найважчі дні протистояння. Відтепер у зіркового бійця, крім брата, є ще цілий батальйон побратимів.
Восьмий батальйон утримує одну з найнебезпечніших ділянок фронту. Сам Пашинін ще до початку війни за підтримку Майдану та

Російський актор Пашинін назвав Путіна “карликом” та “гадом паскудним”
антипутінську позицію став ворогом Кремля. Хоча актору й досі пропонують ролі в російському кіно – назад вороття немає. “Кохання. Ось від чого було складно відмовитися. Говорять, що вона входить до десятки найгарніших жінок. Від грошей відмовитися нескладно. Але від любові гарної жінки – це складно”, – розповів боєць.

Його переконлива акторська гра в “Грозових воротах” й надалі скеровує свідомість росіян у потрібне Кремлю русло. Він упевнений – його зірковий дует із Михайлом Пореченковим був частиною пропагандистського плану.
Імовірно, такий план справді був. Це, нарешті, пояснює, чому сумнозвісний Пореченков, вдягнувши сині журналістські обладунки, приїжджав постріляти в українських солдатів під відеозапис. “Я мріяв, щоб опинитися на відстані витягнутої руки з цим карликом, щоб, блін, втиснути йому очі аж в череп. Це я про Путіна. А Пореченков – це машина. Просто не було у нього шансу і можливості з ним зустрітися. Це єдине, що зупиняє від того, щоб вибухнути прокльонами на його адресу. Тому у мене є надія. Хтозна, може, саме Пореченков і закінчить цю війну. Всі думають, який гад Пореченков. А він візьме і суне олівець тому собаці. Дай йому тільки дотягнутися до цього Путіна, і все”, – не виключає Пашинін.

Командири Анатолія збагнули – їм дісталася зброя, набагато потужніша, ніж кулемет. Андрій Гергерт, командир 8-го батальйону “УДА”: “Він дуже потужна одиниця в нашій війні проти Росії”.

Олексій Манчинський, командир взводного опорного пункту: “Те, що Пашинін був зразком російського солдата, іконою того, на чому будувалася російська армія і пропаганда, ця людина приїхала захищати Україну, і це говорить багато про те, що в цій ситуації Україна все-таки права”.

[article_attached position=”2

І на кінозірку в його командування є далекоглядні плани. Крутіші, ніж будь-який блокбастер. Андрій Гергерт, командир 8-го батальйону “УДА”: “Я б його готував таким спецпризначенцем. Він людина витривала. Можливо, буде символічно, якщо він візьме в полон якогось російського солдата. Будемо думати, як це організувати”.

Андрій Цаплієнко

ВІДЕО

Російський актор Анатолій Пашинін дав ексклюзивне інтерв’ю ТСН.Тижднь про службу в українських окопах

Більше читайте тут: https://tsn.ua/ato/rosiyskiy-aktor-pashinin-voyuye-proti-rosiyi-na-donbasi-i-zhalkuye-tilki-pro-vtrachene-kohannya-982182.html

 

P.S. Анатолій Пашинін народився на Кіровоградщині у місті Світловодську.

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply