Зеленський прибрав зі списку кандидатів у свою партію людей Коломойського

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

У списках партії “Слуга народу” на парламентських виборах відсутні кандидати, пов’язані з фінансово-промисловою групою “Приват” Ігоря Коломойського.

Зеленський прибрав зі списку кандидатів у свою партію людей Коломойського

У списках партії «Слуга народу» на парламентських виборах відсутні кандидати, пов’язані з фінансово-промисловою групою «Приват» Ігоря Коломойського.

Про те, що це остаточне рішення, написала Юлія Мостова в своєму матеріалі для видання «> Дзеркало тижня».
Так, судячи з її слів, Зеленський не працює під патронатом Коломойського і не є його маріонеткою, як багато хто стверджує. Більш того, президент на даний момент не був помічений в наданні будь-яких бізнес-послуг олігархові і ніяк не скомпрометував себе перед ним.

Також Мостова, привела в приклад бажання Коломойського відмовитися від дострокових виборів, залишити главою ГПУ і секретарем РНБО Луценка і Турчинова, а потім провести своїх кандидатів за списками «Слуги народу». От саме цього і не бувати, так. як олігарх отримав відмову від Зеленського.

Щоб її слова, що не здавалися пустими, журналістка згадала про гучному скандалі, який стався в зв’язку з перевіркою списків «Слуги народу» на зв’язок кандидатів з ФПГ «Приват», бенефіціарами якої є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. У висновку перевірки СБУ все афілійовані з «Приватом» особи були викреслені з виборчих списків.

«До з’їзду ще є час. І «Слугу народу» все так само на виборах потрібні «Плюси». Але поки так … », – підкреслила Мостова.

MIXADV

цікаве