Разумков відповів на cкaндaльнy заяву Шефіра про причини початку війни на Донбасі

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Очільник партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що не згоден з висловлюваннями співвласника студії «Квартал 95» Бориса Шефіра про те, що війну на Донбасі розпочали обидві сторони з метою заробітку грошей. Свою позицію з цього приводу Разумков роз’яснив під час інтернет-трансляції програми «Право на владу».

Разумков наголосив, що збройний конфлікт на сході України інспірувала Росія.

«Я, напевно, дозволю собі не погодитися з ним (з Борисом Шефіром – ред.), тому що …. Так, корупція завжди була, в цьому аспекті, і ми, на жаль, з вами за кілька місяців до цього в цьому переконалися. Всі прекрасно пам’ятають скандал, пов’язаний зі Свинарчуками-Гладковськими. І це не єдина проблема, це тільки вершина айсберга», – сказав голова партії Зеленського.

Проте він уточнив, що в даній ситуації — це не головна проблема, яка спровокувала війну на Донбасі.

«Вона інспірована не внутрішніми проблемами, а інспірація цих подій була Російською Федерацією. Почалося це все в Криму, потім продовжилося на сході», – додав Разумков.

Нагадаємо, раніше брат першого помічника президента Володимира Зеленського Борис Шефір заявив, що для завершення війни на Донбасі, яку нібито влаштували обидві сторони з метою заробітку, потрібно в першу чергу скасувати закон про мову.

 

MIXADV

цікаве