ПОРОШЕНКО І РАДА ВЧИНЯТЬ ІЗ ЗЕЛЕНСЬКИМ ТАК, ЯК ОБАМА І КОНГРЕС США З ТРАМПОМ

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Ренат Кузьмин

Друзі, не можна недооцінювати спроби Порошенко перетворити обраного президента Зеленського в порожнє місце. Порошенко сьогодні небезпечний, як ніколи раніше. З Зеленським в Україні він вирішив провернути все те ж саме, що з Трампом в США витворяють Обама і Клінтон: повністю блокувати роботу нового президента через підконтрольний парламент, дискредитувати політику і методи роботи нової адміністрації, звинуватити нового президента в державній зраді, шкідництві та співробітництво з спецслужбами Росії, після чого вимагати імпічменту або іншого звільнення від влади.

Порошенко и Рада поступят с Зеленским так, как Обама и конгресс США с Трампом

Саме з цією метою Порошенко вимагає від силовиків, губернаторів і депутатів не йти у відставку, а, залишаючись на посадах, не тільки перешкоджати роботі нової адміністрації, а й об’єднати весь наявний адмінресурс на парламентських виборах з метою всієї бандою зайти в Раду.

Створивши там потужну фракцію, Порошенко спробує зробити з Зеленського чисто церемоніальну фігуру, нагадавши йому про те, що Україна – це парламентсько-президентська, а не президентська республіка.

Саме з цієї причини порошенківський кум Луценко заявив, що і далі збирається працювати генпрокурором, а спікер Ради Парубій – про те, що не дасть Зеленському розпустити Раду для дострокових парламентських виборів …

Що може порятувати ситуацію?

По-перше, відразу ж після інавгурації Зеленського повинні бути заарештовані Порошенко, Луценко і всі силовики, що перешкоджають роботі нового президента. Суди над ними повинні бути публічними і швидкими.

По-друге, незалежно від дати інавгурації, Зеленський повинен розпустити Раду і призначити дострокові парламентські вибори. Порошенко і його соратники-мародери ні за яких обставин не повинні потрапити в нову Раду.

По-третє, новий президент повинен негайно оголосити про політику національного примирення і почати реальну роботу по об’єднанню країни, повертаючи народу віру в справедливість, втрачену за останні 5 років.

Що робити нам усім?

По-перше, допомогти новому президенту у відновленні законності в державі.

По-друге, вимагати від нього реального поліпшення життя в країні.

По-третє, прийти на виборчі дільниці і проголосувати на парламентських виборах проти Порошенка і всіх його соратників-мародерів.

Всім – терпіння і гарного настрою!

MIXADV

цікаве