На кого працює «благодійна помпа»?

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Справи Новоукраїнської ЦРЛ та її «благодійних структур» дійшли до розгляду на громадській раді при РДА. Привідом стала заява з висвітленням деталей життєдіяльності організованого медичного угрупування в згаданій ЦРЛ. На жаль крім громадських активістів на раді не було представників прокуратурі. Її представникам без всякого сумніву було б цікаво. Але зацікавленість прокуратури чомусь довго не спрацьовує.  Невже  жагу до нових зірочок на погонах у новоукраїнських прокурорів хтось заміняє чимось іншим?Мабуть прокурори вирішили не змішуватись з громадськістю. Саме тому, не побачивши їх, а можливо і з іншої причини головлікар ЦРЛ поводив на раді себе відверто нахабно заявивши, що благодійний фонд, який збирає гроші на « підтримку медицини»  належить приватній особі, і він до нього немає ніякого відношення. А чи немає? А чому ж він збирає гроші не посеред вулиці з скринькою, а саме в приміщенні лікарні, яку він очолює?

Далі чулися байки, що мовляв бюджетного фінансування лікарні не вистачає. Та цю маячню спростовують результати перевірок фінансової діяльності ЦРЛ ( не фонду і без фонду). Вони виявили економію по заробітній платі за перше півріччя 2015 року майже в 100 000 гривень, а по харчуванню та лікам ще більше ніж у 80 000. То про яку «бідніть бюджетного фінансування розповідав на громадській раді пан Шілінський?

То на які потреби качає гроші приватний благодійний фонд на території ЦРЛ? З звітності та стану речей з бюджетним фінансування чітко випливає те, що кошти фонду пливуть мимо лікарні.

Рада виказала безпорадність… Ні  якось рішення , ні передачі справи чи певного сигналу до РДА або прокуратури… Дива під черговим наступним номером. Поговорили і розійшлися. В чому секрет поблажливості до ЦРЛ та її  благодійний фонд «Розвиток медицини». Логіка підказує , що у відкатах певним високопосаловцям. Хто вони по списку, чи тобто кого треба ловити за руку? Ймовірно, що нові керівники району при появі яких розквітла здирницька медицина. Не виключено що районні правоохоронці, які по новому колу не порушують кримінального провадження. А що в області? А в області є департамент охорони здоров’я. Мабуть і йому повинно щось перепадати? А народ в пікетах під його стінами департаменту охорони здоров’я  шепочеться проте, що головлікарі на щоквартальні колегії завжди везуть конверт з певною сумою. То чи не на збір тих сум працює в Новоукраїнці помпа благодійного фонду «Розвиток медицини»?

Якщо припущення вірне, то «завжди поголений і пьяненький Ігор Шілінський виконує роль інкасатора-курьєра в потужній медичній мафії, і тим ,ймовірно пишається і тішиться своєю безкарністю. Його, і нібито не його благодійний фонд «Розвиток медицини» – просто помпа для відкачки грошей нагору, а гора,як сіру робочу мишу переховує його у своєму затінку. Тому, мабуть миша, як щур і вишкірялася на членів кишенькової громадської ради. А ще по пьянці в своєму колі зухвало вихваляється, що йому “все пофіг”,  бо він раз за разом на колегію облздрава завжди везе конверт з потрібною сумою. Мабуть, саме тому він нахабно переконаний у силі свого даху.

 

http://wikileaks-news.at.ua/publ/na_kogo_pracjue_blagodijna_pompa/1-1-0-65

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply