Наливайченко: «Вільні і чесні вибори — запорука європейської і євроатлантичної перспективи України»

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

  • Лише вільні і чесні вибори є запорукою європейської і євроатлантичної перспективи України.

Про це лідер Руху «Справедливість», кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко заявив після зустрічі з головою Місії Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами в Україні 2019 Златком Вуйовичем.

IMG_4520 (1)-min

Наливайченко наголосив на важливості широкої і активної участі міжнародних спостерігачів у моніторингу підготовки та проведення майбутніх президентських і парламентських виборів в Україні.

«Українська влада має зробити все від неї залежне для забезпечення вільного волевиявлення громадян України — інакше цивілізований світ не визнає сфальсифіковані вибори», — заявив Наливайченко за результатами зустрічі.

Співрозмовники детально обговорили перебіг виборчої кампанії в Україні, обмінялися думками щодо найбільш проблемних питань, домовилися про співпрацю для забезпечення чесного і прозорого голосування.

IMG_4516 (1)

IMG_4572-min

MIXADV

цікаве