«Влада цинічна, бо безвідповідальна. Їх зупинить лише воля народу!» — Наливайченко

Цинічний бізнес екс-нардепа

28/03/2024 AA 0

Ми продовжуємо рубрику «зашквари наших народних обранців». Слідом за Сашком Горбуновим, ганебну традицію «корупційних звитяг» екс-нардепів Кіровоградщини продовжує Костянтин Яриніч. Але на відміну від Сашка, […]

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

 

Останні кричущі події говорять тільки про одне – влада цинічно поводить себе…

Цинізм – тому що безвідповідальність, тому що ціна брехні завжди мільярд. Вдумайтесь, він зайшов у Верховну Раду від Порошенка, бачить родовище копалин, він має мільйон, який до цього вкрав. Він за мільйон може купити родовище, яке коштує десятки мільярдів. Що ми від таких корупціонерів чекаємо? Що вони будуть не цинічні?

Їх треба гнати з влади. Не чекаймо від них ніякої добропорядності, совісті і тому подібного. Їх вже ніщо не зупинить, окрім волі народу. Воля народу 31 березня – це і має зупинити розкрадання нашої землі і привести інших людей до влади, які не мародерствувати йдуть у владу, а захищати українців.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

MIXADV

цікаве