БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ЖИТЛОВИМ ІНВЕСТИЦІЯМ В КИЄВІ!

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

 ІНВЕСТОРИ ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ ПРОТИ НЕЗАКОННИХ ДІЙ СТОЛИЧНОЇ ВЛАДИ

Якщо столична влада не припинить жорстко втручатися в сферу розподілу земель під будівництво житла, Київ може стикнутися з серйозними проблемами в системі житлових інвестицій.

Місцеві чиновники, все частіше, керуючись власними інтересами, застосовують ручний режим там, де ситуація має регулюватися на рівні закону й конкуренції. За таких умов вкладати гроші в розвиток міста стає небезпечно. За будівельні майданчики точиться справжня війна. Натомість, вільних територій під забудову майже не залишилося, а бажаючих будувати – хоч відбавляй. Отож, коли отримати нове досить складно, то чому б і не спробувати відібрати чуже.

 

Саме така нездорова тенденція починає набирати обертів на будівельному ринку Києва, частиною якої, як правило, виступає київська влада столиці, бо без її інструментів зробити це не можливо. Зловживаючи повноваженнями та ухвалюючи рішення, що суперечать чинному законодавству, міські чиновники переслідують мету власної наживи. Натомість тисячі простих киян, які вклали гроші в будівництво житла, ризикують залишитися без квартир.

Такі незаконні дії столичної влади, до яких вона вдається останнім часом, вже викликали невдоволення серед громади Києва. Зважаючи на цей резонанс, міські очільники, аби виправдати себе, розповсюджують неправдиву інформацію в ЗМІ. Це дискредитує добросовісних забудовників, може створити хаос на будівельному ринку, а відтак – вже оплачене житло так і не буде побудоване, а столиця може поповнитися новими ошуканими інвесторами. Інвестори в житлове будівництво та ті, кого хвилюють протиправні дії Київського міського голови і його команди, не можуть далі миритися з такої зухвалістю й висловлюють готовність об’єднати зусилля у відстоюванні законних прав інвесторів для протистояння свавіллю.

 

У ході прес-конференції громадські організації інвесторів (ГО «Захист інвесторів», ГО «Патріотика на озерах», ГО «Еврика», ГО «Поділ – наш дім»), що стикнулися з таким беззаконням в м. Києві й стали заручниками розкажуть про факти протиправних дій нинішньої київської мафії.

Громадськість закликає органи державної влади та правоохоронні структури звернути увагу на ситуацію в Києві, а також дати правову оцінку фактам, що будуть озвучені у ході прес-конференції.

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі Національної спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27-а ).

MIXADV

цікаве