Пласідо Домінго спілкувався з студентами Консерваторії

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Творчий колектив Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського мав честь приймати в гостях неперевершеного Пласідо Домінго.

Візит Маестро до консерваторії відбувся за ініціативи студентів, що висловили бажання побачити та поспілкуватися з живою легендою оперної сцени.

Прийом вийшов теплим, великий Пласідо Домінго із задоволенням поспілкувався зі студентами, був приємно вражений виступами студентського хору Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського під керівництвом Євгена Савчука, а також Богдани Півненко та Анни Хмари, що виконали «Мелодію» геніального Мирослава Скорика.

Всесвітньо відомий співак щиро пройнявся мистецькою атмосферою, що віднедавна знову запанувала в стінах нашої alma mater.

Вже у четвер творчий колектив матиме честь вручити Маестро звання почесного професора Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського.

-Я безмежно щасливий від того, що бачу палаючі захватом очі наших студентів, я вдячний кожному, хто проявив ініціативу запросити зірку такого масштабу до нашої Академії! – заявив ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Я вдячний команді за щоденну роботу на благо нашої Академії, за організацію теплого та гостинного прийому для Пласідо Домінго. Разом ми творимо нову історію консерваторії і тільки разом ми йдемо вперед стежкою успішного майбутнього нашої alma mater!

Музика України

MIXADV

цікаве