Наливайченко: «Боротьбу з корупцією почати треба з президента»

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

У нас існує чимало державних органів, які повинні боротися з корупцією. Але фактично вони не працюють. Що треба зробити, щоб ці органи від кришування корупції перейшли до її знищення?

Я знаю, як знищити корупцію у владі. І починати треба з президента. Зараз головною перешкодою для того, щоб каралися корупціонери у владі, є президент, уряд та все їхнє бізнес-оточення. Вони жирують, вони розкрадають країну і саме вони не дають працювати антикорупційним органам. Ця влада п’ять років панічно боялася створення Антикорупційного суду. І побачите – до виборів його так і не буде!

А я стверджую, що на другий день після виборів ми запустимо роботу Антикорупційного суду. І найвищі чиновники, починаючи від президента, будуть у суді, а їхні статки будуть конфісковані і повернуті в бюджет. Ось так я бачу ефективність роботи всієї антикорупційної системи України.

MIXADV

цікаве