У журналістів “Эхо Москвы” очі полізли на лоб від опитування слухачів: “Де б ви хотіли жити в “путінській Росії” чи в Україні” – Віче НСН

 

Російська радіостанція “Эхо Москвы” поцікавилася у своїх слухачів, де б вони вважали за краще жити: в “путінській Росі”, або в “порошенківській Україні”. Результат здивував. Результати опитування “Эхо Москвы” опублікувало на своєму сайті. “У якій країні ви б більше хотіли жити”, – поцікавилася радіостанція у своїх російських слухачів.

Варіантів було надано 3: “в путінській Росі”, “в порошенківській Україні “і” важко відповісти “. Результати вийшли дуже цікавими. У мережі проголосували майже 14 тисяч осіб, з яких аж 54% виявили бажання жити в Україні за Петра Порошенка, Росію і  узурпатора Володимира Путіна обрали лише 14% громадян, ще 32 % не змогли визначитися. Ще близько 100 росіян проголосували по телефону. З них 62% вибрали Україну, 38% – Росію.

Результати опитування дуже показові. Вони говорять про те, що рейтинг Путіна впав набагато більше, ніж визнає Кремль. Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

\

Пише – prefiksblog

Більше тут: https://willbeua.com/news/u-zhurnalistiv-ekho-moskvy-ochi-polizli-na-lob-vid-opituvannia-slukhachiv-de-b-vi-khotili-zhiti-v-putinskii-rosiyi-chi-v-ukrayini-viche-nsn_12105/?fbclid=IwAR0A5FWMAq3RdcEZmgXnOH5_TdVFpbagugDXV1XWW_XBd6L4wII_ltwuC9U
© Все буде Україна

MIXADV

цікаве