Наливайченко: «Я завжди відстоюватиму європейський напрямок розвитку країни»

«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України

28/03/2024 AA 0

Про це йдеться у статті видання novayagazeta.eu. “… Багато разів я тоді намагалася, використовуючи всі службові та особисті зв’язки, написати про українських енергетиків, які під обстрілом […]

Валентин Наливайченко щовівторка відповідає на запитання людей, які йому пишуть у соцмережах. Показуємо наступну частину програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».

Люди втомилися від очікування вибору, де вибору немає. І мені здається, що влада зараз робить все можливе, аби люди ще більше втомилися, щоб їх нудило від цього процесу. На вашу думку, що маєте зробити саме ви, щоб відновити у людей довіру, віру в те, що в Україні нарешті можуть відбутися зміни?  

В Україні зміни будуть обов’язково. Запалити в людях довіру, тут найголовніше, що є для мене — це передати власне світло, передати власні переконання, представити, що я і роблю, кожному українцю і пояснити мій стратегічний план відновлення миру , наведення порядку, знищення корупції.

Моє бажання – не просто бути обраним президентом, а справді зробити те, що дозволить відчути кожній родині, що ситуація нарешті змінилася: що наша родина може взяти безвідсотковий кредит, нарешті ми вийдемо зі злиднів, нарешті можемо допомагати матері пенсіонерці і не тільки на ліки та їжу, а вона зможе хоча б раз на рік відпочивати. Нарешті запровадити ті стандарти життя, які існують в європейських країнах, і яких варті наші громадяни. Саме тому я завжди відстоював і буду відстоювати європейський напрямок розвитку країни і економіки.

Вважаю, що найпростіше і найголовніше, що має бути зроблено новою владою, — це підвищення рівня життя і безпеки кожного українця.

Шановні друзі, дуже багато років, та власне всі 26 років, вас змушували голосувати «проти»… Настав час проголосувати «за» – за майбутнє, за розвиток країни. Я прошу вас проголосувати саме за це – за життя вашої родини, за ваших дітей, за власне майбутнє, але на рідній землі.

Як майбутній президент я чітко знаю, що ми повернемо країну на шлях розвитку, ми захистимо українців. Але для цього ми маємо раз і назавжди 31 березня взяти владу у свої руки. Український народ понад усе.

І 31 березня це треба зробити.

MIXADV

цікаве