ВІКТОРИНА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ: ЩО ЦЕ БУЛО?

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении
На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

На фото не СРСР, не РФ – то столиця України. Київ 2019 року. 03 січня відбувся позачерговий з’їзд комуністів. Скажете, що діяльність партії заборонена? Скажу більше, що вони вирішили висувати Петю Симоненка в Президенти України.

Це грандіозний плювок в обличчя, насамперед, української влади. Вони прийняли закон про заборону КПУ, вони наче б то притиснули комунізм – але це популізм! Якби в Києві відбувся з’їзд, наприклад, НСДАП (партія Гітлера), то вони б защебетали.

Це неймовірний плювок в обличчя СБУ, які дозволили провести такий шабаш. І хай не розповідають, що вони все “контролювали”. Це показник того, що спецслужби в Україні пасивні, бо цей так званий “з’їзд” мав закінчитися для комуністів у під’їздах, із мішками на головах. Вони злочинці – за всіма параметрами.

Це новий плювок в обличчя історії України. За останні роки історики напрацювали багато матеріалів, які просто відправляють комуністів на смітник. Однак зараз наші, слова істориків, схожі на популізм влади, бо гадюка знову показала рильце з нірки.

До дупи така декомунізація, коли в Києві виступали комуністи з Житомира, із Черкас, із Запоріжжя, і з інших міст, де вони мали б бути притиснуті до кінця. Якщо все ж Симоненко буде зареєстрований, то буде не дно, то буде гірше – пробите дно.

Він не набере голосів, він звичайно буде технічним кандидатом – але де народні принципи? Де честь? “Віра, мова, армія” і КПУ на виборах? Визнання героїчного чину УПА і КПУ на виборах?

Юрій Григор’єв

MIXADV

цікаве