Росія готує провокацію в Одесі, вночі в’їхала колона вантажівок: «Жоден «захисник» міста навіть не смикнувся»

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Росія готує провокацію в Одесі, вночі в’їхала колона вантажівок: «Жоден «захисник» міста навіть не смикнувся»
Колона з вантажівок і автобусів з російськими номерами безперешкодно зайшла в Одесу

Про це повідомляє телеграм-канал «Жадный Петя».

Відзначається, що транспорт зайшов в місто вночі, напередодні об’єднавчого Собору 15 грудня.

«Куди дивиться поліція. Напередодні об’єднавчого собору УПЦ, який сьогодні розпочався в столиці, в Одесу, де введено воєнний стан, зайшла колона автобусів і вантажівок на російських номерах», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що колону вдалося на відео зняти очевидцям.

 

Росія готує провокацію в Одесі, вночі в’їхала колона вантажівок: «Жоден «захисник» міста навіть не смикнувся»
«Примітно, що колона пройшла повз блокпост поліції посилений технікою Нацгвардії і жоден «захисник» міста навіть не смикнувся зупинити підозрілі транспортні засоби. Може техніку погнали в Молдову, але безпечність копів, мінімум бентежить», – додали в повідомленні.

Відзначимо, раніше ж повідомлялося, що Росія може влаштувати провокації в день проведення об’єднавчого Собору церков. РФ не зупиниться ні перед чим, щоб перешкодити створенню Єдиної української православної церкви. Вона буде використовувати всі можливості, включаючи хвилювання, провокації і навіть теракти.

Такою думкою поділився колишній керівник Головного слідчого управління Служби безпеки України генерал-майор Василь Вовк. Коментуючи об’єднавчий Собор помісної церкви, він заявив, що «Собор ще не означає об’єднання».

Також він заявив, що на Соборі представників Московського патріархату буде дуже мало. Вовк сказав, що це будуть ті архієреї, які хочуть отримати якісь важливі посади вже в новій, об’єднаній церкві.

Вовк вважає, що більшість українців вже прийняли той факт, що Україні дано Томос від Константинополя, проте, це не означає, що не буде конфліктів між прихильниками патріархатів. Мітинги, збори, протести – всього цього варто очікувати, адже маса людей привчені до УПЦ МП з самого дитинства.

 

MIXADV

цікаве