А.Романова: Цей край є нашими воротами в Європу!

Час людожерів

19/03/2024 AA 0

 У минулому столітті побачила світ серія книг британського історика Еріка Гобсбаума: «Епоха революцій», «Епоха капіталу», «Епоха імперій». Це глибокі синтези з оригінальними рефлексіями на події […]

Закарпатська область має стратегічне значення для України. Фактично, край є нашими воротами в Європу.  Нині сюди прикута увага всіх провідних політичних сил.

Не дивно, що в область завітала парламентська делегація на чолі з членом парламентської фракції «Об’єднання „Самопоміч“ Анною Романовою.

-Закарпаття – край, який може показати приклад як заробляти на сільському, гастрономічному та винному туризмі. – сказала Секретар Комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Анна Романова.

«Наші предки важко працювали у шахтах Канади та Америки. Щоб потім купити на Закарпатті клаптик землі і займатися виноробством. А зараз ці землі поросли бур’яном та лісом. Бо держава нічого не робить із майже тридцятьма радгоспами, придатними під виноградники. Дайте нам відродити виноробство і бути господарями на своїй землі і ми відродимо традиції та створимо робочі місця!»

Ось з такого «крику душі» почалася зустріч із закарпатськими виноробами. Як вони самі сказали: ми розвиваємося не завдяки, а всупереч…

Про деталі зустрічі повідомимо згодом.

На Закарпатті розташована найбільша у світі компанія з виробництва гірськолижного спорядження.
1200 робітників з середньою зарплатою 16 тисяч гривень.

2,5 млрд грн обороту на рік. Представництва у 43 країнах світу.

А ще тут виробляють деякі комплектуючі для автомобілів Porsche.

-Вважаємо, що саме такі компанії мають стати основою успішної України.- заявила народний депутат України Анна Романова

Дякуємо керівництву та бажаємо процвітання!

Візит триває, заплановано ще кілька цікавих зустрічей.

Сайт Закарпатський край

MIXADV

цікаве