Чого бажає листописець Величко?

«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України

28/03/2024 AA 0

Про це йдеться у статті видання novayagazeta.eu. “… Багато разів я тоді намагалася, використовуючи всі службові та особисті зв’язки, написати про українських енергетиків, які під обстрілом […]

 

Історія знає літописців, а в Кропивницькому водяться листописці. Вони  пишуть різні дурниці. Раніше такі індивідууми, мабуть,  писали доноси. Штучно продовжує інспіруватися та нагнітатися конфлікт у Громадській Раді при міськвиконкомі. Різні опуси виставляються у мережу Фейсбук.  Далі поки що ця братва крім CBN достукатись не може, адже нормальні люди до «стукачів» ставляться з огидою і пересторогою. Об’єкти нападу та наклепів ті ж самі. Їх імена згадуються у тексті.  В «бій ідуть» не аноніми, а «громадські діячі» з карликових організацій. Нижче наводиться текст листа міському голові з мережі Фейсбук надісланий одному з журналістів. Його він люб’язно надав кільком  українським  та міжнародним ЗМІ. Інтрига цікава, і  в стилі гібридної війни.

 

«Міському голові
Райковичу А.П.

Шановний Андрію Павловичу!

Громадська Спілка «Патріот» у м. Кропивницькому звертається до Вас з інформацією про недовіру голові Громадської ради при виконавчому комітеті м. Кропивницького Лузану Леоніду Миколайовичу.
Лузан Л.М. замість консолідації членів Громадської ради для вирішення питань громади міста зайняв деструктивну позицію. документація по роботі ради не ведеться, оповіщення про збори ради робиться вибірково, списків членів комісій побачити не можливо. Лузан Л. 26.10.2018 року на зборах громадської ради дав обіцінку відновити всю документацію, обіцянка не виконана. Ситуація в громадській раді повністю повторюється з переформування більшості Міської ради і подальшим обранням Табалова А.О секретарем міської ради.
Лузан Л.М. в своїй діяльності сприрається на групу Козуба І.Б. та виконує всі його пропозиції, які призводять до конфліктних ситуацій, про що не одноразово писали журналісти.

З повагою

Голова
ГС «Патріот» у м. Кропивницькому О. Величко»

А чи є довіра у когось до пана Величка у Кропивницькому та до його карликового ГС “Патріот”, де, здається, патріотами і не пахне.

І до чого тут міський голова Андрій Павлович Райкович до Громадської ради? Він не її член, а ще немає повноважень її розганяти, міняти керівництво, чи робити  якісь ротації. Навіщо брудні люди втягують міського голову  в створене їх руками багно? Гібридна війна, та й годі… А чи не варто панові Величко самому припинити власні «бойові дії»? Мабуть, команди здатися від його господарів ще не надходило… В «рускомі мирі», де перебувають його господарі є приказка: «… рускіє нє здаются…» Й не люблять нині «рускіх» та їх прихвостнів в Україні… Багато  українських патріотів чекають команди «працювати на ураження».

MIXADV

цікаве