Чи є в Кропивницькому школи сепаратизму?

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

 

Звичайно, що такі вивіски у місті побачити неможливо, але…  Але і ЦРУ спочатку у США діяло під вивіскою столярної майстерні! Є така аналогія і в Кропивницькому. Практично кожний храм УПЦ ФСБ має при собі таку собі, вибачте за тавтологію, «недільну школу». Там , на перший погляд, безневинно викладають таке,що загальним терміном  називали «законом Божим». Але це все як вила – все залежить у чиїх вони руках і хто куди повертає та з якою ціллю застосовує.

А ще церковне питання виникло і в іншому ракурсі. До пана Райковича, як до першої людини в місті взимку 2016 прийшов гурт учасників АТО поговорити про українські храми, а саме храми не ворожої держави з служінням на чужій та ще й штучній мові, а про храми УПЦ Київського Патріархату. У Андрій Павлович воякам без зброї пообіцяв, що все буде. Але у місті немає досі кафедрального собору УПЦ КП. Пройшло майже два роки, і що ми бачимо? Нічого не бачимо, але є лише палке листування слухняних чиновників міської ради під орудою Райковича практично про заборону такого будівництва! В народі у таких випадках кажуть: «Казав пан – кожух дам, а в нього і слово тепле». Як різняться слова і діла у представників місцевої влади у Кропивницькому!!!  І всі мають надію на безкарність за вчинені дії, а якщо буде воля Божа на інший хід подій?

Картинки по запросу школа 7 в кропивницькому

А тим часом у місті, як гриби після дощу з’являються храми церкви сусідньої держави. Московські попи «напружено просвітницьки працюють» у навчальних закладах підпорядкованих мерії. У військові частини цій секті, що видавала і видає себе за  «канонічну церкву» вхід наказом міністерства оборони заборонений. А от втручатися у спрви української освіти – будь ласка! Уявіть собі розміри шкоди для душ неокріпших у майбутньому. Так закладається і готується катастрофа в Україні! І чому вони навчать школярів та студентів? Смірєнію… перед Кирилом і Путіним? Чому в місті дозволяється московським попам практично все, а над українською церквою потішаються через чиновницьке листування? На службі у кого перебуває мер з частиною депутатів? У України та громади міста, чи у московської церкви з Кирилом і Путіним? Спитайте тепер себе та свого сусіда : «Хто в Кропивницькому насправді сепаратист?»  Слава Богу, що наш Президент почав скеровувати цей контингент у іншому напряму розпочавши процес духовної єдності через отримання томосу для єдиної помісної церкви в Україні.

 

І ще трохи про харчові, і особливо ковбасні технології. Коли там не то, що крадуть, а просто не докладають м’яса, то це  вже не ковбаса, а ковбасний виріб. Іі про це так відверто і пишуть на обгортці. А коли в Україні будують замість українських церков церкви чужинців і вчорашніх колонізаторів, то це вже не зовсім Україна.  І про це відверто не говорять і відверто брешуть. Люди які так чинять не зовсім українці, а просто колабаранти, сепаратисти, зрадники, навіть не зважаючи на те, що вони говорять українським суржиком. Раніше хтось міг говорити, що росіяни можуть будувати в Україні лише Росію, та «руській мір, а євреї лише Ізраїль. А що можуть побудувати в Україні такі недоукраїнці?

Дурити людей – це дурити людей, а дурити релігійні громади  разом з їх духовенством означає дурити Бога, і той хто це робить, самі розумієте, що з того може мати. А за прощення гріхів перед Богом будувати храми чужій церкві в противагу своїй навряд чи є спокутою гріхів. Зрада, яким боком її не поверни, завжди залишається зрадою і великим гріхом перед Богом. І ще раз спитайте  себе та свого сусіда : «Хто в Кропивницькому насправді сепаратист?»

Останні події з найменуванням гімназії іменем Пушкіна є яскравим прикладом прихованого і відвертого духовного сепаратизму. Пушкін  лише двічі прохав через  наше місто, та на честь його сторіччя заклали дві будівлі. І,і будь ласка вам, школа його імені на довгі  119 років в Росії, в СРСР, а тепер  в нібито незалежній Україні. За нього вперто агітують нібито «українські» вчительки виховані і навчені в умовах «совка», і в підсумку покалічені ним. Особи з проросійською патологією нівечать душі українських дітей. І яке майбутнє чекає на державу з таким антипатріотичним вихованням?  А чи був Пушкін інтелігентом чи українофілом, в чому переконують такі собі «вчительки» закохані в колоніальне минуле?

А чому ті, з дозволу мовити, вчительки не говорять правду про Пушкіна: 27 дуелей за 19 років. На 27-й  дуелі був важко поранений, і помер. Але в 26- попередніх нікого не застрелив: промахувався, або уникав різними вивертами стрілянини! Жодного разу цей герой ні в кого не влучив… Причини сварок і викликів на дуель – кепкування з опонентів, або «жіночі пригоди» – домагання, підозри в зраді,  і таке інше. Отакий був справжній характер та сутність  «світового генія» для наших вчительок. І це для них є прикладом для наслідування та пропаганди світової культури! Таку людину варто увіковічнювати в сучасній Україні? Дурний і збочений смак у наших виховательок дітей. Про ці факти вони промовчали,  агітуючи батьків з чадами, за вдаваного генія і українофоба. Останнє можна підтвердити його обгажуваннями гетьмана Івана Мазепи. То яку Україну ми будуємо з таким педагогічним контингентом ?

В СРСР говорили, що профспілки – школи комунізму. А тут куди не кинь оком, то школи сепаратизму! Через п’ять років війни з Росією варто не лише вводи частково воєнний стан, але і проводити докорінно дерусифікацію та чистку проросійських кадрів. Вони не повинні не те, що демократично відкривати рота, але зажахано і панічно тікати через північно-східний кордон в країну свого вподобання. Їх варто, як в країнах Балтії, залишати без українського громадянства, і  бажано, а то і обов’язково депортувати з України. Інакше не переможемо цю ординську чуму!

MIXADV

цікаве