Аркадій Корнацький: міністр закордонних справ України Павло Клімкін – дурень

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Я дуже вибачаюся перед усіма моїми друзями по Фейсбуку за те, що останнім часом інколи вживаю грубі слова, але підібрати більш толерантні не завжди можливо.

Так і в цьому випадку: абсолютно очевидно, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін – дурень. Можна навіть сказати – профільний дурень, оскільки він раз за разом демонструє дрімучу безграмотність саме у питаннях його професіі.

Він, міністр закордонних справ, який має бути взірцем дипломатичності, наразі веде себе як самий тупий “активіст” – називає поточні стосунки з РФ війною!
Чим завдає Україні великої шкоди!
Які б вони “гарячі” не були, до офіційного оголошення стану війни не має він права робити такі заяви!
Навіть (і особливо !) в умовах воєнного стану !
Воєнний стан – це далеко не стан війни, між цим станами величезна різниця !!!
А він мете язиком, як безмозгла торгівкка на базарі!

До того ж, явно сподівається на те, що Росію переможуть міжнародні організації, з Червоним Хрестом включно ….. Звернувся б ще до Міжнародної Ліги ексуальних реформ. Або в “Спортлото”.

Ось, полюбуйтеся”

“Павло Клімкін:
Ми вважаємо, що це війна
ПОНЕДІЛОК, 26 ЛИСТОПАДА 2018, 13:55

Після російської атаки на кораблі українських ВМС, що сталися у неділю, росіяни утримують не лише українських політичних в’язнів, а й військовополонених.
Це – важлива зміна, і Україна розраховує на конкретні дії західних партнерів. Про наші очікування та про те, чому перші заяви Заходу можуть здаватися “беззубими”, у бліц-інтерв’ю “Європейській правді” розповів міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

– Чого ми чекаємо від міжнародної спільноти?

– По-перше, нам потрібні від них не тільки заяви.
Ми чекаємо, що крім заяв на підтримку України, наші партнери будуть жорстко комунікувати з Росією щодо звільнення наших полонених.
Я підкреслю цей термін:
у нас тепер є не тільки політв’язні, а саме військовополонені, оскільки це був акт агресії.

Я буду зараз говорити з президентом Червоного хреста Петером Маурером про те, що вони мають залучатися до цього процесу – з’ясувати, в якому стані наші бійці, що з ними зараз, і, звісно ж, допомогти нам їх звільнити.

Крім того, ми будемо піднімати питання збільшення тиску на Російську Федерацію і посилення санкцій.

– Ви наголосили, що у Росії тепер є українські військовополонені. Чи означає це, що ми юридично визнаємо свою війну з РФ?
– Безумовно. Ми вважаємо, що це війна.”

Arkadiy Kornatskyy

MIXADV

цікаве