Як Кремль намагався знищити Україну. До радянської влади в Україні ніколи не було голоду…

Чи допомагає диктатура вигравати війни?

28/03/2024 AA 0

 Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Демченко на каналі «Новини.LIVE» заявив, що диктатура – це той інструмент, який може допомогти перемогти ворога. Чому з’являються «вкиди» […]

Як Кремль намагався знищити Україну.

До радянської влади в Україні ніколи не було голоду 2 лютого 1933 Генріх Ягода, керівник органів безпеки СРСР, пише доповідну записку Йосипу Сталіну та В’ячеславу Молотову: «Для припинення масового виїзду голодуючих з України та Північного Кавказу транспортними органами ОГПУ організовані на дорогах заслони і оперативно розшукові групи».

Мільйони громадян УРСР і Кавказу пухли з голоду. Карателі Кремля диявольським способом штучно утримували людей в зоні найстрашнішого лиха. Олександр Солженіцин у своїй книзі Архіпелаг ГУЛАГ записав: «Люди бігли з України, приїжджали в Медвежьегорск в центр Біломорського-балтійського табору, і намагалися працювати біля концтабору і так врятуватися від голоду. Зеки із зони виносили їм поїсти».

Ситуація трагічно-анекдотична. Люди багатющої республіки, маючи під ногами 20% світового запасу чорнозему, близько 60000 річок і вихід до двох морів, з власної волі їдуть до концтабору, щоб поїсти.

І ще, за більш ніж тисячолітню історію України (європейської житниці), голод, який забрав мільйони життів, траплявся тут три рази. Увага: 1921. 1932-33 року. 1946-47 року. До радянської влади, до Кремля, тут ніколи не було голоду.

«Карателі Кремля диявольським способом штучно утримували людей в зоні найстрашнішого лиха» З 1960-го року сільськогосподарське населення України вперше за тисячу років стало масово тікати з села, кидаючи землю, ріллю на свавілля червоної Москви.

P.S. Чому в 1960-х, а не раніше? Тому що в СРСР до 1964 року селяни не мали паспортів. Це останні раби в людській історії.

Повна паспортизація в СРСР була завершена лише до 1981 року. Тобто через 64 ??роки після приходу до влади більшовиків і за 10 років до того, як радянський режим, на радість усім, здох.

Джерело

MIXADV

цікаве