Радикальна партія анонсувала всеукраїнську акцію проти тарифів

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

31 жовтня відбудеться всеукраїнська акція проти підвищення тарифів. Акція “Скажи тарифам стоп!” розпочнеться о десятій годині ранку під будівлею Кабінету міністрів України, за адресою Київ, вул. Михайла Грушевського 12/2. Захід анонсовано Радикальною партією Олега Ляшка на сторінці у Facebook.

“Тобі небайдужа доля країни? Дістала грабіжницька політика влади? Виходь! 31 жовтня, о 10 ранку під Кабміном відбудеться Всеукраїнська акція протесту проти підвищення тарифів! Уряд ухвалив грабіжницьке рішення про підвищення ціни газу.

З 1 листопада всі ми будемо платити за кубометр блакитного палива на чверть більше – 8,55 грн замість 6,96 грн. Слідом зростуть тарифи на опалення та гарячу воду. Тож ми вимагаємо від Порошенка та його уряду: – встановити жорсткий мораторій на підвищення комунальних тарифів для людей – збільшити до 6 тисяч гривень мінімальну зарплату в бюджеті-2019 – перерахувати відповідно до збільшення мінімалки всі пенсії – відновити соціальну норму споживання газу в розмірі не менше 2 тисяч кубів – повернути українцям право на субсидії – встановити в кожну квартиру газові лічильники за рахунок бюджету – гарантувати «теплі кредити» для людей – розробити та впровадити Загальноукраїнську програму енергомодернізації. Закликаємо всіх небайдужих українців та представників політичних сил, яким болить доля України, разом вийти на захист інтересів народу. Приходь 31 жовтня, о 10:00 під будинок Кабінету Міністрів України. Адреса: Київ, вул. М. Грушевського, 12/2. Скажи тарифам – СТОП!”, – йдеться у прес-анонсі організаторів всеукраїнської акції.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагав у зв’язку з підвищенням тарифів на газ зібрати позачергове засідання Верховної Ради.

Крім того, саме глава РПЛ раніше наполягав на тому, що Україні треба як можна швидше відійти від практики позичання мільярдів у МВФ. Адже саме вимогами Фонду влада пояснює підвищення тарифів. Після підвищення ціни ми отримаємо новий транш кредиту, який нам потрібен не для підвищення заробітної плати з пенсіями, не для розвитку промисловості або створення сприятливого ​​бізнес-клімату, а для розрахунку за зобов’язаннями старого кредиту, раніше отриманого від МВФ.

“Правий буде той, хто припускає, що в умовах соціальної напруженості громадяни схильні до радикальних рішень, пропонованих керівником радикалів. Громадяни його підтримують і схильні діяти за принципом “пан або пропав”. І мова йде не тільки про ту категорію виборців, які ще не визначилися з вибором. Набагато більше буде тих, хто до дня голосування вже у повній мірі відчує тягар нових тарифів” – розповіла політичний аналітик Яніна Соколовська.

Источник: https://informator.news/radykal-na-partiia-anonsuvala-vseukrains-ku-aktsiiu-proty-taryfiv/?utm_source=push&utm_medium=gravitec&utm_campaign=push

MIXADV

цікаве