Українців штрафуватимуть за сонячні батареї. Верховні бариги хочуть вкрасти сонце

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

 

Верховні бариги хочуть вкрасти в українців Сонце.

Замість того, щоб у важкій економічній ситуації допомагати ініціативним людям самостійно зменшувати їх витрати на життя і собівартість виробленої ними продукції, владні бариги в змові з кількома олігархами вирішили монополізувати Сонце.

Вони хочуть використовувати теплову енергію Сонця для виробництва електроенергії (це відмінно!), продавати її (це нормально) і не дозволити робити те ж саме всім бажаючим. А ось це – злочинна змова проти народу України!

***

«Українців штрафуватимуть за сонячні батареї»

Майже половина інверторів для приватних сонячних установок ввозиться з ЄС контрабандою.

Зараз в ЗМІ активно поширюють інформацію про те, що власників індивідуальних сонячних панелей (потужністю до 30 кВт) влада хоче покарати.

Йдеться про штрафні санкції за ввезення в Україну контрабандних комплектуючих. Власників панелей планують змусити повернути гроші, які отримали по «зеленому» тарифу, інформують Економічні вісті.

Провідні експерти на профільному ринку говорять, що 40% наявних в державі комплектуючих для СЕС потрапили з порушенням законодавства. Сконцентровано увагу на дорогих інверторах, які перетворюють постійний струм в змінний.

Юрий Сведущий

Українців штрафуватимуть за сонячні батареї. Верховні бариги хочуть вкрасти сонце

MIXADV

цікаве