Журналісти ТСН опублікували сенсаційний матеріал про Афонського Старця і його вражаюче пророцтво про Україну і Росію

Старець Афанасій критикує президента РФ, його оточення та священство РПЦ.

Афонський старець Афанасій наклав на Володимира Путіна анафему. Оточення російського очільника він обізвав злодіями та дрібними кримінальними елементами, а війну в Україні –ганебною та гидкою, йдеться в сюжеті ТСН.

Відлюдник, який замолоду пішки пройшов із Владивостоку до Єрусалиму, а потім майже 20 років прожив на Святій горі, неодноразово приймав у своїй келії високих гостей з Росії, які приїздили до нього за порадою. Доки не наклав на них, оточення Путіна, і на самого російського лідера – анафему.
“Анафематствували ми його за узурпацію влади, за те, що він, як кліщ, впився в тіло нашої батьківщини і смокче”, – пояснив монах

Йому після цього почали погрожувати, однак старець своєї думки змінювати не збирається.

“Погрожують. А чого боятися? Господи, помилуй! Ну, вб’ють тебе – вб’ють. Рано, пізно – що є людина та дні її?”, – каже отець Афанасій.

Афонський старець Афанасій наклав на Володимира Путіна анафему. Чернець вважає відповідальними за війну на Донбасі українських і російських владоможців.

“Ви подумайте: брат на брата! Це ж яку спокусу, яке роз’єднання внести треба!

Ми, православні, члени однієї церкви – воюємо. А головне – попи оці безумні, котрі штовхали людей, благословляли танки чеченські, бронетранспортери”, – обурений афонський старець.

Нині він покладає надію не на політиків, а на простих людей. Каже, саме вони можуть знайти справжній шлях до примирення.

“Перше – припинити злословити один одного. Хоча б на побутовому рівні. Всіма силами гасити ненависть. Тому що відродити до життя наш народ може тільки любов”, – пояснив він.

Джерело

MIXADV

цікаве