Пореченков розплатився за підтримку бойовиків: позбувся всього

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Пореченков розплатився за підтримку бойовиків: позбувся всього

Михайло Пореченков, який приїжджав на Донбас «постріляти» з боку терористів, виявився через своїх дій в дуже непростій ситуації – схоже цей «метр» російської кіноіндустрії, самовдоволений і самодостатній патріот Росії, залишився без хліба насущного

Але про все по порядку.

Одне з інформаційних медіа країни-окупанта раптово розповіло про труднощі Пореченкова за участю його в російських кінопроектах.

Экс нардеп Верховной Рады Олег Царев в Facebook опубликовал фото с Пореченковым

“Мене стали знімати з ролей, – зітхає актор, – вже з затверджених проектів. Мені просто повідомляють, що роль віддали іншій людині. Все. Спочатку думав, що це збіг. Потім це повторювалося раз по раз. Потім я почав дивитися, куди ведуть ниточки і хто випускає проект. все встало на свої місця. Що поробиш “, – скаржиться “бравий стрілець” по українських позиціях, після того як порушив всі юридичні норми перетину українського кордону і виявився в зоні АТО на Донбасі, та не просто так, а з бойовою зброєю в руках.

Така доля, судячи з інформації з тих же російських ЗМІ, періодично наздоганяє всіх, хто так чи інакше заїжджав до терористів з боку Росії і перетинав ділянку кордону, яка не контролюється Києвом.

Цікаво, що «патріот Кремля» Пореченков, незважаючи на свою єдиною позицію з верхівкою Російської Федерації потрапив під санкції, які майже однакові з українською стороною.

По суті і Кремль і «бандерівці» в цій частині історії співають майже в унісон, перекриваючи «великому» артисту кисень. Україна зі свого боку готова пред’явити Пореченкову кримінальні звинувачення, як терористові, з іншого боку в Росії йому відкрито пропонують піти і попрацювати в фастфуді. Ну або, в крайньому випадку аніматором в ГУМ.

Хоча ГУМ місце дуже публічне, а особа Пореченкова вельми впізнається, так що звернути його можуть і там.

Залишається йому або змінити зовнішність, прізвище, прописку та починати все з «нуля» або подібно Рестлер з однойменного фільму Даррена Арановськи, йти обслуговувати домогосподарок в який-небудь супермаркет. Одягнувши при цьому маску до очей і до брів натягнути шапочку продавця.

У сухому залишку вийшло, що особиста трагедія з приводу загибелі ватажка «ДНР» Захарченко, і крики про «Великої Росії», яка вже майже 100 років посилено б’ється з «фашизмом» -Бонус горе-патріоту так і не принесли.

Варто відзначити, що Україна регулярно оновлює списки нон-грата, згідно з якими ряду публічних російських діячів закритий в’їзд в країну. У числі таких Наталя Корольова, Олег Газманов, скандальний священик-неформал Іван Охлобистін і ряд інших “рупорів вільної і великої Росії”.

Також Politeka писала, що ще один актор з «Ігри престолів» натякнув на безрадісний фінал.

Нагадаємо, нова витівка Шнурова «пробила дно», шанувальники здають квитки на концерт: Думали, гірше вже не буде

Як повідомляла Politeka, несподіваний дует: Шнуров і Агутін видали шанувальникам «якусь фігню».

 

MIXADV

цікаве