«Самопоміч» та ДемАльянс об’єднались і спільно висувають кандидатуру Садового на президентські вибори

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Партії «Об’єднання «Самопоміч» та ДемАльянс підписали угоду про політичний союз та домовились про спільну участь у президентських, парламентських виборах 2019 року, а також місцевих виборах 2020 року. Єдиним кандидатом на посаду Президента України від обох політичних сил буде Андрій Садовий.

За словами співголови ДемАльянсу Василя Гацька, політичний союз є відкритим для усіх демократичних та незалежних від олігархів політичних сил: «Об’єднання ДемАльянсу і «Самопомочі» в один політичний союз — це лише перший крок Я переконаний, що в цьому процесі буде більше політиків і громадян, яким небайдужа доля нашої країни. А єдиний кандидат від демократичної опозиції – наша альтернатива кандидатам від проросійських та олігархічних сил».

Голова «Самопомочі» Андрій Садовий озвучив основні завдання політичного союзу – «усунути всіх корумпованих політиків від влади, збудувати успішну правову країну і зробити технологічну модернізацію України, щоби в результаті перемогти у війні за незалежність».

«Аби виконати ці завдання, ми ставимо собі мету — це перемога на президентських виборах, щонайменше 100 мандатів на виборах до Верховної Ради і перемога на виборах в органи місцевого самоврядування», – наголосив Андрій Садовий.

УГОДА ПРО ПОЛІТИЧНИЙ СОЮЗ. СТРАТЕГІЯ ПЕРЕМОГИ

 

MIXADV

цікаве