Езотерики стверджують, що коти дійсно стоять на захисті оселі від негативу  

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Яка таємна сила котів?

Коти популярні в Інтернеті з-за того, що вони кумедні і чарівні, але існує більш глибока причина, чому ми відчуваємо таку любов до цих пухнастих клубочків, інформує Ukr.Media.

Адже наші предки здавна вірили, що коти не просто милі домашні улюбленці, але і захисники будинку.

Собаки можуть бути ефективні для відлякування зловмисників, але коти виконують набагато більш важливе завдання – захищають будинок від іншого виду непроханих гостей.

Кішки і негативна енергія

Згадайте час, коли ви помітили, що ваш кіт чи кішка напружено дивиться на вигаданий порожній простір, або проводить підозрілу кількість часу близько біля одного конкретного місця в будинку.

Стародавні філософи і вчені вважали, що коти чутливі до концентрованої кількості негативної енергії і намагаються захистити вас і ваш будинок від можливого злих духів і привидів.

Це тому, що у котів є унікально потужна аура, також відома як астральна сила, яка спрямована на відбиття негативної енергії.

Можливо, ця негативна енергія залишилася ще з того часу, як ви не жили в своєму нинішньому будинку, або прийшла з-за його меж.

Кіт служить останньою лінією захисту для вас і ваших близьких, намагається вловити злий дух у своє потужне енергетичне поле і виштовхнути його з хати, кажуть езотерики.

Не варто турбувати свого кота, якщо помітите, що він цілеспрямовано блукає по вашому будинку.

Коти вміють розрізняти наміри астральних сутностей і можуть слідувати за джерелом негативної енергії у спробі знищити її.

Звідси, наприклад, наш звичай пускати кота в будинок першим, перш ніж самим переступати його поріг.

Таким чином, ми немов закликаємо кота очистити наше нове житло від зайвої і негативної енергії, що залишилася від попередніх мешканців.

Способи боротьби з негативними енергіями

Є способи, якими ви можете допомогти своєму коту вигнати злих духів і привидів з вашого будинку.

У випадку, якщо ваш кіт зацікавився певним місцем у будинку, ви можете прочитати молитву і виконати очисний ритуал за вашим вибором.

Ви можете простежити пізніше, продовжить ваш смугастий захисник повертатися в це місце раз за разом, або ж ні – тоді очисний ритуал успішно впорався з негативною енергією.

Захист від прокльонів і пристріту

Коти і це вміють!

Як талісмани і намиста, які носили у багатьох культурах по всьому світу, щоб захистити власника від пристріту, у вас повинен бути кіт.

Правильний спосіб зарядити кота позитивною енергією і силою – використовувати ліву руку, щоб акуратно погладити шию, одночасно використовуючи праву руку, щоб погладити його хвіст.

Це дозволяє підтримувати повний контакт з кішкою і максимально використовувати його захисну енергію.

Коти також можуть заспокоювати свого господаря.

Якщо ви страждаєте від серйозного емоційного стресу, просто лягайте поруч з котом і гладьте його. Деколи коти самі лягають вам на місця, особливо схильні до хвороб.

Захист від геопатогенних зон

Коти можуть забезпечити енергетичний захист, якщо вам трапиться жити в геопатогенній зоні.

Геопатогенні зони названі так тому що вони є місцями, які негативно впливають на здоров’я людини, що проживає в них протягом тривалих періодів часу.

У таких місцях існує щільний і стійкий потік негативної енергії.

Спеціальності кішок різних кольорів

Всі кішки забезпечують захисні і цілющі енергії, описані вище, хоча є деякі відмінності між перевагами, які вони можуть принести своїм власникам.

Чорні коти

Вони забезпечують найбільш повний магічний захист від окультних сил і проклять. Ці коти найбільш вправні у знищенні потужної негативної енергії, яка може мешкати в будинку.

Триколірні коти

Вони поєднують у собі переваги чорних, білих та рудих котів і забезпечують вашому будинку значний захист від можливої нематеріальної шкоди. Тому триколірні коти часто асоціюються з успіхом і процвітанням.

Сірі коти

Вони надають заспокійливий вплив і приносять радість і любов до життя їх власників. Спокійна енергія, втілена в таких кішках, часто асоціюється зі щастям і успіхом.

Кольорові сіамські коти

Вони є найбільш грайливою породою котів і допомагають приносити славу і успіх своїм господарям.

Двоколірні коти

Вони несуть з собою енергію, яка дарує вам мудрість і здоровий глузд.

Черепахові коти

Ці коти мають чисту енергію і дар ясновидіння.

Золотисті/руді коти

Вони часто асоціюються з древньою мудрістю через їх високий статус в древніх храмах. Вони також втілюють сонячну енергію і витонченість.

Смугасті коти

Вони покращують настрій, очищають енергію в будинку та створюють настрій для жартів і розваг.

Незалежно від того, якого кота ви виберете (або вже маєте), ви можете бути впевнені в тому, що будете отримувати невидимий захист від його могутньої аури і чутливості до присутності злих духів.

MIXADV

цікаве