Народ і Юлія Тимошенко

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

О, Юльку почали розкручувати! Хочуть нам впарити ще одного порошенка.
Це не я. Це так кажуть…ну, м’яко скажемо, скептики…або, загублені люди…або…ні, не буду нагнітати…)))
Хм…
Хто почав розкручувати? А?
Хіба Юлія Тимошенко вже не розкручена? Хіба її не знають? А?
Щодо розкрутки, а що, не можна розкручувати? А?
Єдине, тут треба дивитися, хто розкручує.
Якщо партія, то це природно. Чим повинна займатися партія, як не розкруткою свого лідера? А?
Якщо влада розкручує, то це незаконно. І здається, це кримінал. Наприклад, Луценко робив собі паблісіти за наш рахунок, витрачав на це наші гроші з нашого Бюджету. І чо? Нічо. Поки не поніс ніякого покарання. І ще не сидить.
За Порошенко не буду і згадувати, там Ніагарський водоспад розкрутки. Також за наш рахунок. Правда все вхолосту, але тим не менш. Очко ж в нього грає, тому і доводиться його, очко, розкручувати.
А Юлію Тимошенко хіба влада розкручує? Це був би анекдот…)))
Тут треба уточнення зробити. Влади у нас нема. Країною та державою керує сходняк олігархів. Олігархі і розкручують своїх порошенків, гриценків. луценків та решту різних простигосподи.
А Юлію Тимошенко олігархи не розкручують. Вони кидають її у в’язниці.
Залишається партія Батьківщина. Вона розкручує свого лідера, Юлію Тимошенко. Це перше.
Друге. Розкручує Юлію Тимошенко сама Юлія Тимошенко. Навіть круче розкручує, ніж сама партія. І підстав себе розкручувати в неї цілий залізничний состав. Стільки, скільки зробила Тимошенко для України, не зробили всі Президенти та уряди(окрім уряду Тимошенко), разом взяті, за весь час незалежності України. Власне, вони взагалі нічого не робили для країни, для нас. Тільки крали.
І трете. Юлію Тимошенко ще розкручують українці. Народ України. Так, це виняток з правил. В усіх цивілізованих країнах займаються розкруткою свого лідера тільки партії. Але у нас вже загальноукраїнський Апокаліпсис. Внаслідок розкрутки олігархами, наші, пардон, скептики…пардон, загублені люди…пардон, скажемо м’яко, виборці, за 27 років понавибирали собі на голову такого лайна, що вже і самі залишилися без штанів. А багато хто і життя втратив внаслідок такого вибору та такої розкрутки. Та не “багато”, а сотні тисяч. Якщо не мільйони.
То ж тепер, народ сам взявся розкручувати свого лідера.
Олігархи також там щось колупаються, щось розкручують, але на них вже ніхто не звертає уваги. Хіба що тільки комедії влаштовують.
А народ розкручує Юлію Тимошенко. І це народу ніхто заборонити не може. Тому як народ є джерелом влади. Аз есмь. Народ джерело, а від нього вже течуть струмочки влади. Ось один з цих струмочків, це Юлія Тимошенко. І народ розкручує цей струмочок.
Наприклад, ось я є складовою народу. І я розкручую Юлію Тимошенко. Я не олігарх, я пенсіонер. Розкручують Тимошенко лікарі, вчителі, селяни, робітники усіх галузей, розкручують бізнесмени(не олігархі), розкручують притомні Громадяни, всі розкручують, народ розкручує.
А якщо не розкрутимо, то тоді все. Зливаємо воду. Сушимо сухарі. Нас з’їдять і не подавляться. Одним ковтком.
Ось так. Народ проти олігархів. Насувається баттл. Український Армагедон. А може і не тільки український. Ми сидимо у своїй шкаралупі, зайняті тільки наповненням та випорожненням своїх шлунків. А що там відбувається в світі, для нас тільки кіно. Подивилися, встали і пішли знов пхати в себе курей та м’ясо. Хоча більшість вже пхає тільки мівіну та закусує соленим огірком зі старих запасів.Скоро і цього не буде. Я вже не кажу, що ми не думаємо про своїх дітей та онуків. Як вони будуть жити.
Настав час думати.
По себе та про свою країну.
І розкручувати Юлію Тимошенко.
Все зрозуміло, а? Скептики, загублені люди та….все ж таки не буду нагнітати..))) А?

Джерело – https://www.facebook.com/banderivez/posts/1765875780140870

MIXADV

цікаве